Tidligere nyhederVELKOMMEN til ny samarbejdspartner Multi Electric ApS, Korsør

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i løbet af maj 2024, og glæder os meget til samarbejdet med dem i GF Forsikring, sammen med vores mange gode medlemmer.

Multi Electric ApS, Ørnumvej 12, 4220 Korsør v. Peter Larsen (en del af Multi-Tech A/S som tilføjes netværket senere på året)

Det er vores mål at udføre kvalitetsarbejde, som vore kunder bliver glade for.
Vi udfører alle former for el-installation. Som eksempler kan nævnes husinstallationer, data- og fiberinstallationer, CTS-anlæg, varmepumper og maskininstallationer. Det betyder, at vi betjener et bredt kundegrundlag,.

Primært på Vestsjælland og primært industrikunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi udfører også opgaver for privatkunder.

Multi Electric har kørt forsikringsskader i flere år som ekstern samarbejdspartner hos andre selskaber og vil nu prøve kræfter med GF samt vores gode medlemmer. Overmontør Mikkel Sørensen og Overmontør Gert Wly vil køre ud på opgaverne.

De vil her i opstarten køre i Vestsjælland i nogle udvalgte postnumre, og er på "prøve" de første 3 måneder på EL-opgaver.

MULTI electric ApS


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner NITO-TEK EL & VVS, Odense

April 2024

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i løbet af april 2024, og glæder os meget til samarbejdet med dem i GF Forsikring, sammen med vores mange gode medlemmer.

NITO-TEK EL & VVS - Hestehaven 27, 5260 Odense S v. Martin Roug, 

NITO-TEK er et moderne EL og VVS-firm​a som startede i 1986.​​ Firmaet udfører el- og VVS-installationer for erhvervsdrivende, industrivirksomheder,det offentlige og private kunder.​​

Hos NITO-TEK er vi eksperter i alle former for VVS-arbejde og står klar til at løse dine opgaver med høj kvalitet og professionalisme. Vi tilbyder et bredt udvalg af VVS-ydelser til både private og erhvervskunder i Odense. Vores erfarne team af VVS-teknikere kan håndtere alt fra akutte reparationer til planlagte installationer og vedligeholdelse af VVS-installationer.

NITO-TEK har kørt forsikringsskader i flere år som ekstern/intern samarbejdspartner hos andre selskaber og vil nu prøve kræfter med GF og vores gode medlemmer.

Overmontør Service VVS Lars Nielsen vil foretage besigtigelserne hos vores medlemmer. 

De vil her i opstarten køre i Odense i nogle udvalgte postnumre, samt er på "prøve" de første 3 måneder og alene på VVS-opgaver.

 

NITO-TEK logo blikenslager

GF Netværket ønskes en glædelig jul & et lykkebringende nytår 2024

Skadehjælp samt Netværksteamet, ønsker alle vores dejlige samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

GF Netværket opnåede en medlemstilfredshed på hele 8,8 og en fantastisk NPS på 60 (Net Promotor Score) - wow, wow.

Mange tusinde tak for jeres indsats overfor vores fælles medlemmer og tusinde tak for et sublimt samarbejde i året der snart er gået.

Vi slutter året af med ønsket & håbet om et fantastisk samarbejde i 2024.


VELKOMMEN til Langhoff Tømrer-og snedkerfirma ApS, Holbæk

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i midten af december 2023, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Langhoff Tømrer-og snedkerfirma ApS, Søstrup Elle 5, 4300 Holbæk v. Mette & Martin Langhoff, 

Langhoff Tømrer- & Snedkerfirma løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.
​Firmaet er grundlagt i 2012 og er siden da vokset støt, vi er i dag 15 medarbejdere som er en god blanding af tømrersvende og lærlinge, foruden Martin som står for den daglige drift og Mette som står for administrationen.

Når du ringer til os er det Martin du får i røret og det er ham der rådgiver omkring dit projekt.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

De har kørt forsikringsskader i flere år som ekstern samarbejdspartner og vil nu prøve kræfter i "det gode selskab" med GF.

De vil her i opstarten køre på Midtsjælland i nogle postnumre, samt er på "prøve" de første 3 måneder.

underside-logo-grafik


Årets GF Netværkshåndværkere december 2023

Vi præsentere årets 4 fag-vindere (Tømrer, VVS. Kloak, Elektriker) og de 4 runner-ups fredag d. 8. december 2023.

Hvert år i december, kåres de samarbejdspartnere som har opnået den absolut højeste medlemstilfredshed, baseret på de tilbagemeldinger samarbejdspartneren har opnået igennem det forgangne år.

GF startede med kåringen første gang i december 2017 og du kan se 7 års vindere i dropdown-menuen.

Forudsætning for udtrækningen for indeværende år 2023

* At samarbejdspartneren har faktureret og afsluttet mindst 40 sager som besigtigelsesansvarlige.

* At samarbejdspartneren har den absolut højest målte medlemstilfredshed for faget, baseret på mindst 10 tilbagemeldinger fra vores medlemmer.

* At samarbejdspartneren samtidig har en middelskade på skadeintervallet 0-24.999 kr. - som er lig med eller under landsgennemsnittet for faget der kåres.

Vinderfotos på partnersiden, med overrækkelse af diplom og vingave fra områdetaksator - gengives alene med accept fra vinderne jvf. GDPR regler.

 


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner Sv. Iversen A/S, Nakskov

i byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i slutningen af november 2023, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Sv. Iversen A/S, Løjtoftevej 48, 4900 Nakskov v. Magnus Jakobsen, 

Vi har været i byggebranchen siden 1946 – og vi løser opgaver med fagene Tømrer, Snedker, Murer, Glarmester for både private, det offentlige og erhvervslivet. Vi udfører alt fra udskiftning af vinduer, døre og køkkener til store totalentrepriser.

Vi sætter en ære i at vejlede dig gennem hele processen, så du som kunde, kan føle dig tryg i hele forløbet. Vores ca. 60 medarbejdere er gode til at tale med alle typer af mennesker og derfor taler de til dig i øjenhøjde. 

De har kørt forsikringsskader i flere år som ekstern samarbejdspartner og vil nu prøve kræfter med GF.

De vil her i opstarten køre på Lolland i nogle få postnumre, samt er på "prøve" de første 3 måneder.

Sv. IversenDejlig succeshistorie fra vores hverdag !

Oktober 2023

Samarbejdspartner MD-Byg ApS fra Helsinge (Kloak, Murer, Tømrer) i Nordsjælland har været med i GF Netværket siden oktober 2018 dvs. nu 5 år og det er vi rigtigt glade for.

De har altid budt ind på vores ERFA-møder og været en del af det gode selskab.

Det seneste år har de valgt at arbejde endnu mere med deres daglige adfærd og herigennem opnået deres højeste medlemsscore nogensinde!

Områdetaksator Niels Nedergaard tog derfor forbi MD-Byg kontoret hos mester / håndværkstaksator Dan Sørensen og administrationschef Charlotte Sørensen - med en lille lagkage for at fejre deres flotte bedrift samt proaktive indsats.

 

STORM via bygningsforsikringen / STORMFLOD via Naturskaderådet

Som I alle ved, har DMI varslet vindstød af storm-/orkanstyrke i hele landet og forhøjet vandstand i store dele af landet – herunder mange af de områder, hvor GF har mange medlemmer. Varslet gælder fra natten mellem torsdag og fredag og helt frem til lørdag, og derfor har vi allerede nu besluttet at holde telefonerne åbne på stormlinjen hen over weekenden:

72 24 43 90 - både lørdag og søndag fra klokken 9, og så længe der er behov. Dog minimum til klokken 13. 

Det er vigtigt at være der for medlemmerne i en sådan situation.  I Skadehjælp har vi sat gang i vores beredskabsplan, og flere er derfor nødsaget til at tage overarbejde midt i deres efterårsferie.

Flere samarbejdspartnere har allerede meldt sig klar - TAK for det !

 


Goritas bliver til EFI Global

Goritas skifter navn til EFI Global fra søndag d. 1. oktober 2023.

Goritas en del af den førende globale rådgivningsvirksomhed EFI Global, der har bl.a. speciale i bygnings-, miljø- og brandtekniske undersøgelser.

Goritas, har gennem de sidste knap 40 år leveret byggetekniske undersøgelser, laboratorieanalyser og rådgivning inden for bl.a. svamp og insekter i trækonstruktioner, skimmel, fugt og indeklima, bygningsfysik og miljøkritiske stoffer. Det skal vi fortsætte med, men nu bliver det under det nye internationale navn, EFI Global.

Som en del af EFI Global får vi en fantastisk mulighed for at blive endnu dygtigere, og for at kunne levere flere og endnu bedre ydelser til vores kunder. Vi vil få adgang til viden og behandlingsmetoder fra hele verden, samt en masse ekspertkolleger og spændende nye internationale relationer.

Goritas og EFI Global ligner hinanden på vores fælles fokus på specialrådgivning, faglighed, integritet og uvildighed. Vi har en række sammenfaldende ekspertiseområder som fx skimmel, fugt, bygningsfysik og miljøkritiske stoffer. Men der er også områder, hvor vi kan lære af hinanden fx inden for forurening, brand og geoteknik, hvor EFI Global har en stor viden og erfaring, som vi nu kan trække på.

Det nye samarbejde vil desuden omfatte etablering af EFI Global i de øvrige nordiske lande, og det skal ske med udgangspunkt i den nye stærke base i Danmark.

Da Goritas er et velkendt navn i branchen, har vi valgt en lang transitionsperiode fra nu og frem til 1. oktober, hvor alle langsomt kan lære det nye navn EFI Global at kende, og hvor kunderne kan begynde at forbinde det med den sædvanlige service og kvalitet, som de kender fra Goritas. Den 1. oktober sker det formelle skift, og navnet EFI Global vil derefter være i brug i alle kanaler.

Integrationen medfører ingen organisatoriske ændringer. Jens Kornum vil fortsætte som direktør og Angela Steinfurth som laboratoriechef. Alle medarbejdere vil også fortsætte som hidtil.

 


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner Egon Olsen & Søn A/S, Solrød Strand

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i midten af oktober 2023, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Egon Olsen & Søn A/S, Langager 2, 2680 Solrød Strand v. Forsikringschef Rasmus Uldbæk

Over 25 års erfaring med udbedring af forsikringsskader for samtlige selskaber har givet os en bred ekspertise på området. Vi har specialister, der kun beskæftiger sig med forsikringssager og derfor kan hjælpe og rådgive kunden om forløbet. 

Vores mål er at være anerkendt som den bedste partner i skades- og forsikringsbranchen. Det er vigtigt, at udbedringen af skaden sker så hurtigt og effektivt som muligt. Vi stræber derfor efter at levere høj kvalitet hver gang, hvilket er din garanti for godt håndværksarbejde.

De vil her i opstarten køre på Østsjælland i nogle få postnumre, samt er på "prøve" de første 3 måneder.

Egon Olsen Logo


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i hele Danmark Boxit Container

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i maj 2023, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Boxit Container, Østre Alle 102, 9000 Aalborg - telefon 3021 4675 Palle Normann.

Brug en BOXIT container til opbevaring af dine ejendele, når du fx skal renovere eller bygge til. Det er en enkel måde at beskytte dine ejendele mod byggestøv og tyveri. Containeren kan stå lige uden for døren, så du hurtigt kan få fat i dine ting. 

Der går typisk kun 1-6 hverdage, fra du bestiller leje af en container, til vi leverer. Med egen lastbil, et landsdækkende samarbejde med lokale vognmænd samt depoter over hele landet, er vi aldrig langt væk. Kombineret med vores specialudviklede styrings- og logistiksystem gør det, at vi er hurtige og utrolig flexible.*

De kan benyttes i hele landet og rekvireres i Scalepoint under Services, Profession Andre; samt er på "prøve" de første 3 måneder.


Konference; Boost din kommunikation sammen med GF !

Måske vil du ikke have noget imod at høre at GF er i gang med at arrangere 5 spændende konferencer for GF netværket?

Det bliver denne gang for ALLE jeres forsikringsrelaterede medarbejdere i virksomheden (på kontoret og de udfarende) og så i selskab med vores Adfærdstrateg Henrik SangildOmrådetaksatorer samt Klubledere fra vores lokale GF klubber, fordelt på 5 fine lokationer rundt i dejlige Danmark.

Først til mølle princippet med max. 100 deltagere på hvert konferencested.

Så vil det være helt umuligt for dig, at gemme en af følgende datoer i din kalender - for din/jeres deltagelse i en spændende og oplysende oplevelse nærmest dig?

FORÅR - TILMELDNINGEN ER LUKKET

Vi glæder os til at se jer! Morgenmad ml. kl. 8.30-9.00.

Mandag 8. maj 2023 kl. 9-13.00 - Fyn (+55 deltagere)                                   

Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.                     

Tirsdag 9. maj 2023 kl. 9-13.00 - Storkøbenhavn (+90 deltagere)                

Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København SVAfdelingen Netværkshåndværkere og Skadeforebyggelse

27. januar 2023

I takt med den øgede vækst i GF, som betyder flere skader, har vi valgt at organisere os anderledes fra i dag, kommer udmeldingen fra Skadedirektør Per Haulund.

Skadeafdelingen bliver til Skadehjælp - bl.a. fagopdelt i HUS og INDBO.

GF Netværksteamet bliver til en helt ny afdeling under Taksatorchef Nikolaj Clasen;

Afdelingen for "Netværkshåndværkere og Skadeforebyggelse".

Nicolaj Lemming bliver Fagspecialist i vores Fagteam i Skadehjælp.

Teamleder Jesper Tjørnelund flytter til den nye afdeling for Netværkshåndværkere og Skadeforebyggelse, hvor han bliver tæt kollega til Tonny Joost.

Fremover arbejder afdelingen også proaktivt med mulighederne for skadeforebyggelse.

Kontakt til GF Netværksteamet via afdelingen Netværkshåndværkere og Skadeforebyggelse

VEST

Jylland - Jesper Tjørnelund

ØST

Fyn og Sjælland, Bornholm - Tonny Joost

Afdelingens e-mail  

gf_netvaerk@gfforsikring.dk

GF HOTLINE 7224 4190 (der kommer snarligt et trykvalg)

TRYK 1 GF HOTLINE

TRYK 2 Jesper Tjørnelund

TRYK 3 Tonny Joost


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Fredericia, Esbjerg og Ll. Skensved

19. januar 2023

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i midten af januar 2023, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Simple Homes A/S, Nordensvej 11, 7000 Fredericia.

Simple Homes A/S er et firma, der udlejer og handler med skurvogne og letvogne. De har 3 afdelinger. Deres hovedlager ligger i Fredericia, samt de har satellit pladser i Bramming og Store Ladager (Køge) på Sjælland. Så de leverer til hele landet, også med kort varsel.

De anser sig selv som værende Danmarks førende udlejer af beboelsesvogne. Bla. til privatgenhusning eller sjakket på byggepladsen.
Men de kan naturligvis også hjælpe med andre typer skurvogne, der kan rumme alt fra én til tolv personer og bruges til en lang række formål. De udlejer dog ikke kun – de køber og sælger også. Har I en vogn, som skal sælges? Tag gerne kontakt!

Selskabet er stiftet tilbage i 2016. Siden dengang er det gået rigtig stærkt og de er i kraftig vækst. De har i 2019 indkøbt 145 nye vogne, i 2020 68 nye vogne, i 2021 140 nye vogne, samt 120 nye vogne i 2022. Så de udvider konstant deres vognpark og faciliteter jvf. Direktør og partner Michael Rosendal.

De kan benyttes i hele landet og rekvireres i Scalepoint under Services, Profession Andre; samt er på "prøve" de første 3 måneder.

Letvogne til leje – Vi har et stort udvalg af solide vogne til gode priser

GF Netværket ønskes en glædelig jul & et godt nytår 2023

Hele Skadeafdelingen samt netværksteamet Nicola Lemming & Tonny Joost ønsker alle vores dejlige samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Mange tusinde tak for jeres indsats overfor vores fælles medlemmer og tusinde tak for et sublimt samarbejde i året der snart er gået.

Vi slutter dette år af med ønsket og håbet om et fortsat godt samarbejde i 2023.VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Kolding

9. december 2022

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner i midten af december 2022, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Jens Kristiansen VVS A/S, Værkstedsvej 13, 6000 Kolding.

​Firmaet Jens Kristiansen VVS er en Kolding virksomhed, som har specialiseret sig i renoveringer, forsikringsskader og ejendomsservice inden for alt VVS i hele kolding området. Vi har mange års erfaringer i Kolding, og ved alt hvad der er relevant, hvad enten det angår nybyggeri, renoveringer og lovgivning.

Firmaet ejes af Jesper Kristiansen, som står for den daglige ledelse, og styringen af virksomheden. Alle vore medarbejdere er faguddannede, og de fleste har erfaring fra tidligere opgaver.​

Firmaet er Koldings ældste vvs-firma, anno 1917, er 14 ansatte, heraf 9 svende og 3 lærlinge.

Medlem af Dansk VVS installatørforening og Kolding Blikkenslagerlaug.

De kører i 10 postnumre og er på "prøve" de første 3 måneder.

logo_3


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner på Samsø

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner med udgangen af oktober 2022, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Brdr. Stjerne K/S,  Samsø VVS og Energi, Besser Smedegade 7, 8305 Samsø

Mester Ole Klejs Hemmingsen har kørt eget firma i mere end 35 år, og Brdr. Stjerne beskæftiger 10-12 medarbejdere.

En del af kæden VVS Comfort A/S, der består af nogle af Danmarks dygtigste autoriserede VVS-installatører.

Kloakmester
Brdr. Stjerne er autoriseret kloakmester og udfører alt indenfor kloak i boligen.

Brdr. Stjerne er et gammelt velrenommeret firma grundlagt i starten af 1800-tallet. Firmaet var oprindeligt et lille landsbysmedie, men som mekaniseringen tog fart i 1950´erne udviklede firmaet sig til at være en moderne virksomhed, som beskæftigede sig med salg og service af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af vand og varmeinstallationer i hjemmene. I dag er landbrugsdelen solgt fra, og vi koncentrerer os nu udelukkende om de øvrige aktiviteter.

De kører kun på dejlige Samsø og er på "prøve" de første 3 måneder.

Brdr. Stjerne K.S. – Samsø VVS og Energi


Kommende TEAM ERFA-møder rundt i dejlige Danmark

2022

Vi har i den kommende tid følgende TEAM ERFA-møder i rundt i landet med ERFA, ved vores Områdetaksatorer samt indlæg af adfærdsstrateg Henrik Sangild, som kommer med lidt fif til kropsprog, og taleteknik i hverdagen.

Der bydes på kaffe, the, brød samt en fælles frokost i tidsrummet kl. 9.30-14.00.

(Der udsendes invitationer ca. 3 uger før møderne afholdes).

TEAM ERFA møder

d. 1. december Haderslev v. Bjarne Jensen & Martin Gerdes.

Vi har afholdt TEAM ERFA-møder hos følgende områdetaksatorer.

Vejle - Michael Christiansen.

Køge - Martin Næve.

Præstø - Morten Hoff.

Ulfborg - Michael Gade og Brian Bro.

Holbæk - Jesper Rahbek og Niels Nedergaard.

Helsinge - Filip Sander og Michael Hougaard.

Fyn/Odense - Mads Dallerup og Nick Lohmann.

Brabrand - Mikkel Skovfoged og Thomas Techen

Tårs - Bo Back og Kasper Grønbech

VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Thy

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner med udgangen af september 2022, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Thy Lækagesporing ApS fra 7700 Thisted

Mester Philip Christensen har kørt eget firma siden 2000 - som sporingsmand og firmaet arbejder i størstedelen af Jylland med sine 4 dygtige medarbejdere, Peter, Tommy, Jørn og Rasmus samt Philip selv .

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 80 km fra deres firmaadresse og er på "prøve" de første 3 måneder.

 


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Faxe

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner med udgangen af september 2022, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Aut. Kloakmester Kloak Nissen ApS fra 4640 Faxe

Mester Tonny Nissen har kørt eget firma siden 2011 som aut. kloakmester, samt er et "kendt ansigt" - for han har håndteret mange skader for forsikringsbranchen.

Firmaet udfører både kloak- og murerarbejder samt har en del maskinel til større gravearbejder.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 30 km fra deres firmaadresse.


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner på Bornholm

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner med udgangen af september 2022, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Aut. Kloakmester Knud-Erik Regnarson fra 3751 Østermarie

Mester Knud-Erik Regnarson har kørt i mange år som anlægstruktør og aut. kloakmester, samt er et "kendt ansigt" - for han har håndteret mange skader for GF i de seneste 6-7 år i sine tidligere ansættelser.

Firmaet er startet i juni 2022 og har samarbejde med 3-4 andre firmaer på gravearbejde samt Tømrer- og Murerarbejder.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 30 km fra deres firmaadresse og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre på kloakområdet.

 ECB Beskeder: nu er det igen muligt at skrive til alle i GF Forsikring

10. februar 2022

Vi har i dag d. 10. februar 2022 - via Scalepoint fået muligheden tilbage, at vores gode GF netværk/ samarbejdspartnere - igen kan skrive en besked til en bestemt GF ansat / bygningstaksator på en skadesag.

Muligheden blev fjernet af Scalepoint d. 5. august 2021.


I ønskes en I ønskes en glædelig jul & et godt nytår 2022

23. december 2021

Skadeafdelingen samt netværksteamet Nicola Lemming & Tonny Joost ønsker alle samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Tusinde tak for jeres indsats overfor vores fælles medlemmer og tusinde tak for et godt samarbejde i året der snart er gået.

Vi slutter af med ønsket og håbet om et fortsat godt samarbejde i 2022.


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Skælskør, Sjælland - VVS

30. november 2021

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner med udgangen af december 2021, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

OP VVS ApS og firmaet er hjemhørende i 4230 Skælskør.

OP VVS startede i 2008 og drives af Klaus, Per og Ole. Der er ca. 15 ansatte med værksted og kontor i Skælskør på Vestsjælland.

OP VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

OP VVS har igennem mange år samarbejdet med en lang række forsikringsselskaber om udbedring af forsikringsskader. Derfor er vi også klar til at løse opgaven for dig.

​Vores ekspertise gør, at vi kan rådgive om løsninger, der sikrer, at skaderne ikke opstår igen.

Drejer det sig om en større sag, der kræver flere håndværkere, tilbyder vi en totalløsning, da vi har fast samarbejde med en række dygtige håndværksvirksomheder.

Vi lægger vægt på en god dialog med kunden, for det er vejen til det bedste resultat.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 40-50 km fra deres firmadresse og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Brøndby, Sjælland - EL og VVS

22. november 2021

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner med udgangen af november 2021, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

Andersen & Heegaard A/S og firmaet er hjemhørende i 2605 Brøndby.

Direktør Mads Bengtsson oplyser, at Andersen & Heegaards historie kan dateres næsten 200 år tilbage. Historien starter på Blågårds Plads i København med et jernstøberi og udfolder sig i skrivende i Brøndby med et fornyet fokus på vvs, sprinkler, ventilation, el og medical.

Vi er stolte af vores historie og princippet om, at vi alle er en del af en ældgammel faglighed, der stadig holder den dag i dag.

Afdelingsleder Forsikring; Casper Carlsen oplyser at de har årlig udbedring af ca. 3.000 forsikringsskader, har vi helt styr på alt inden for knækkede vandrør og fejlsøgning. Tid er altafgørende når vi snakker akut opståede skader i din bolig, og reaktionstiden fra vores teknikere bliver derfor prioriteret højt i vores forsikringsafdeling.

Med knap 20 biler fordelt fra Greve til Gilleleje er løsningen i nærheden, og vi sørger selvfølgelig for god sagsopfølgning og afslutningen, så hverdagen igen kan indfinde sig.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 50 km fra deres firmadresse og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.

Andersen & Heegaard


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Viborg, Jylland - EL og VVS

22. november 2021

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner med udgangen af november 2021, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" sammen med vores gode medlemmer.

BE Installationer A/S og firmaet er hjemhørende i 8800 Viborg.

Direktør Brian Bryrup oplyser, vi udfører el-installationer, reparationer og service for private, offentlige institutioner samt for erhvervs- og industrikunder. Opgaverne kan være meget forskellige, og vi rykker gerne ud i hele Danmark, selvom vi er stærkt forankret i det midtjyske som en af de største udbydere i vores branche.

Det kan du være sikker på

Vores faglighed hviler på et solidt fundament af erfaring og uddannelse, og vi gør os altid umage for at give alle kunder den samme gode oplevelse, om opgaven er stor eller lille. Vi glæder os til at bevise det for dig!

Til dig med interesse i historie og fakta

BE Installationer blev stiftet i 1984, da to mindre elinstallatør-virksomheder fra Viborg blev lagt sammen. Den ene havde Bent Mortensen i spidsen og rødder helt tilbage til 30’erne. Den anden var på det tidspunkt kun fire år gammel, stiftet og drevet af Erik Kønigsberg.
Den nye virksomhed fik navn efter det første bogstav i hver af de to ejeres fornavn. Altså BE Installationer A/S – og takket være sund fornuft, lidt held og god forretningsforståelse voksede virksomheden sig hurtigt stor og sund.

I forlængelse af et nøje planlagt generationsskifte solgte Kim Vissing i 2018 sin anpart for så småt at tage hul på seniorlivet. Nogle år senere i sommeren 2020, hvor Erik Kønigsberg kunne fejre sit 40-års forretningsjubilæum, overlod han direktørposten og en aktiepost til Brian Bryrup, der forinden havde vist sit værd som virksomhedens driftschef.
BE Installationer beskæftiger p.t. næsten halvfems medarbejdere. Herunder spiller de tre nuværende ejere, Brian Bryrup, Klaus Møller og Erik Kønigsberg, tilsammen en aktiv rolle i forhold til den fortsat positive udvikling af virksomheden.

Servicechef Nicolaj Rydahl Hansen oplyser at, med os i ryggen har du én stærk indgang til EL og VVS på 3 lokationer i Viborg, Sunds og Sørvad

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 50 km fra deres firmadresser og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.

Be-installationer A/S


Rabataftale med Tæppeland Glostrup - for hele landet

15. oktober 2021

Kære netværk

Vi har indgået en test rabataftale med Tæppeland Glostrup  - gældende for hele landet.

Aftalen kan benyttes af jer eller vores medlemmer i.f.b. med en skade.

Kort og godt

Opmåling i røde områder

 • Gratis opmåling jf. kortet herunder - så skal der skrives på e-mail gf@taeppeland.dk

Køb i Butikken i Glostrup og Nørresundby samt på WEB. (gælder ikke montering)

 • Kode GF15  - 15% Rabat på alle varer dog excl. udsalgs- og kampagnevarer.
 • Kode GF10 - 10% Rabat på udsalgs- og kampagnevarer.
 • Der er gratis levering ved samlet køb (inkl. moms) på 1.499 kr. ved køb i både butik og WEB shop.

De har to fysiske butikker; en i Øst og en i Vest

Tæppeland Glostrup

Tjalfesvej 7, 2600 Glostrup

Tæppeland Nørresundby

Løvbakken 4C, 9400 Nørresundby

Ellers skal der bestilles på deres WEB shop www.taeppeland.dk


Arbejdsgang for stormskader - bliv lidt klogere

Skadeafdelingens arbejdsgang i.f.b. med stormskader - som alle kan kloges lidt af.


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Odense, Fyn

12. oktober 2021

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner d. 12. oktober 2021, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" med vores gode medlemmer.

Odense Bygningsservice A/S og firmaet er hjemhørende i 5220 Odense SØ.

Direktør Allan Kronborg oplyser, vi har egne erfarne folk inden for både tømrer, snedker, murer, beton, maler, forsikring og byggerådgivning. Vi klarer små som store opgaver og leverer professionel og præcis service for kommuner, boligforeninger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Vi stiller med pålidelige og samvittighedsfulde folk, der arbejder med høj faglig kompetence og sans for detaljen. Vi ved også, at hverdagen skal fungere, mens vi udfører reparationer, så vi tager hensyn til de mennesker og det liv, der er omkring os. Vi sørger desuden for kontakt til andre håndværksfag, hvis du ønsker det.

Markedschef Jack Barslund oplyser at, med os i ryggen har du én stærk indgang til det hele.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 50 km fra deres firmadresse og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.

Billedresultat for Odense Bygningsservice Logo. størrelse: 204 x 204. Kilde: obyg.dk


ECB - Beskeder går fremover kun til sagsejer eller nuværende deltagere

September

Scalepoint har meddelt at vores samarbejdspartnere ikke længere kan skrive en besked til Andre modtagere; end sagejer og nuværende samt tidligere deltagere på en given sag.

HINT Medmindre du kender modtagerens e-mailadresse.

Dette er implementeret d. 5. august 2021.

I kan således ikke vælge Andre modtagere hos GF eller andre samarbejdspartnere - det er oplyst af Scalepoint, at det er pga. sikkerheden.

Vi beklager ulejligheden og forringelsen i sagsflowet.


GF Netværket - to gode NYHEDER

September

Kære samarbejdspartner

For at optimere vores gode samarbejde med jer, samt for at kunne hjælpe vores medlemmer bedre og måske hurtigere, så har vi følgende nye tiltag.

Begge dele er kun til brug for GF Netværket og må IKKE oplyses til vores medlemmer.

Telefon for samarbejdspartnere direkte til Skadeafdelingen

7224 4190 Hotline til skadebehandlerne i GF Huset, Odense.

E-mail direkte til GF Netværksteamet (hjælp og support omkring vores samarbejde).

haandvaerkstaksator@gfforsikring.dk  GF Netværksteamet i GF Huset, Odense – Nicola Lemming og Tonny Joost.

Håber at I vil tage godt imod vores nye tiltag!


GF Netværkets fremtidige mødestruktur

Vores fælles ERFA-møder 5 steder i landet udgår og erstattes af følgende setup.

ERFA-møde

Lokalt i området med alle fag og ved områdetaksator, evt. med håndværkskoordinator, på årlig basis eller efter behov.

Driftsmøde

Hos samarbejdspartneren ved håndværkskoordinator med områdetaksator normalt hvert 2. år eller efter behov.

Fagkursus

For fagene Tømrer, VVS, Kloak og afholdes af Fagteam og ekstern indlægsholder samt håndværkskoordinator i GF Huset Odense efter behov.


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Odense, Fyn

22. marts

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner d. 12. april 2021, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" med vores gode medlemmer.

Sakskilde VVS ApS og firmaet er hjemhørende i 5270 Odense N.

Direktør Henrik Sakskilde har tegnet virksomheden siden 2009 og de er i dag ca. 7 ansatte VVS-montører og blikkenslagere. Firmaet har kørt forsikringsskader i ca. 8 år og betjener både privat- samt erhvervskunder.

Mester er certificeret håndværkstaksator fra Forsikringsakademiet i Rungsted, siden 2018 og har besigtiget en del forsikringsskader.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 50-60 km fra deres firmadresse og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.

SAKSKILDE VVS ApS - VVS - Odense N

NYHED KLOAK - en selvrisiko pr. anmeldelse fra i dag

15. marts

GF har hidtil opkrævet en selvrisiko pr. stræk eller pr. brønd, men dette bliver nu ændret til at I/GF kun opkræver én selvrisiko pr. anmeldelse.

Undtagelsen er dog hvis der også er skade på både kloak- og regnvandsledningen, i disse tilfælde skal I/GF opkræve 2 selvrisici hos medlemmet.


VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Gentofte, Sjælland

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner d. 15. marts 2021, og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" med vores gode medlemmer.

Hartvig Gruppen A/S og firmaet er hjemhørende i 2820 Gentofte.

Hartvig Gruppen A/S v./ Direktør Anders Hartvig, er din garant for solidt professionelt håndværk. Vi udfører høj kvalitet indenfor både tømrer-, snedker-, murer- og malerarbejde, og vi går aldrig på kompromis med vores faglighed – både ude hos kunden og hjemme på værkstedet.

Hartvig Gruppen A/S har en fleksibel og flad organisation. Det betyder, at vores tømrere, snedkere, murer og malere alle ser muligheder fremfor begrænsninger, så vi altid kan imødekomme kundernes behov og ønsker.

Det hele startede som en enkeltmandsfirma i 2010. Siden er vi gennem gode anbefalinger og kunderelationer stille og roligt vokset, så vi i dag er ca. 60 engagerede tømrere, snedkere, malere og administrative medarbejdere.

Forsikringsteamet er ledet af Driftsdirektør Thomas Falbrink og med 8 Projektledere- og håndværkstaksatorer samt to skadebehandlere i teamet.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 50-60 km fra deres firmadresse og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.


Finn Qvist VVS ændrer navn til Ripa & Finn Qvist VVS ApS

Finn Qvist er d. 15. februar 2021 opkøbt af Direktør Claus Tonnesen som ejer Ripas VVS i Ribe og hele holdet arbejder videre "som de plejer" i Esbjerg.

De er derfor fortsat en del af GF Netværket.


Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, nye regler vedr. vinduer og døre

Fra overtaksator Bjarne Stage.

Fra den 1. februar træder nye træder nye skærpede krav til vinduer og døre i kraft.

Reglerne kort fortalt

Fra den 1. februar 2021 skærpes energikravet til vinduer og yderdøre. Det betyder, at du derfra kun kan vælge vinduer, der svarer til energiklasse A. Det er normalt vinduer med 3-lags glas eller det som Vinduesindustrien kalder A-mærkede vinduer.

Eneste undtagelser bliver i fredede og bevaringsværdige huse samt sommerhuse og lignende, hvor reglerne ikke er gældende.

De skærpede energikrav gælder også for glasydervægge, ovenlysvinduer og glastage.

Udskiftning af ruder:

Eksempelvis i forbindelse med en skade eller reparation af vinduet må du fortsat gerne beholde dine nuværende vinduer og så skifte ruderne. Vær dog opmærksom på, at udskiftningen til selv de bedste energiruder kun vil medføre, hvad der svarer til et D-mærket vindue. Man bør dog i de fleste tilfælde overveje at få nye vinduer med tre lag glas, men ikke et krav eller en lovliggørelses omkostning.VELKOMMEN til ny samarbejdspartner i Randers, Jylland

2. februar

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" med vores gode medlemmer.

Tømrermester Thomas Yde ApS og firmaet er hjemhørende i 8920 Randers.

Tømrermester Thomas Yde ApS er din lokale tømrermester. Vi er specialister i al tømrer- og snedkerarbejde indenfor renoveringer og nybyggeri.

Vi er uddannet indenfor bl.a.vådrumsløsninger, lufttæt byggeri, tagkursus, epoxy samt de nyeste kurser indenfor det der rør sig vedr. byggeri, og forsikring.

Vi holder hvad vi lover og ved at kommunikation er en vigtig faktor for en god byggeproces.

Forsikringsteamet er tømrermester Thomas Yde og Projektleder Paw K. Andersen.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 50-60 km fra deres firmadresse og er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.


VELKOMMEN til 3 nye samarbejdspartnere, to i Jylland og en på Sjælland

15. januar

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartnere og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" med vores gode medlemmer.

OPS Gruppen A/S (VVS) og firmaet er hjemhørende i 9900 Frederikshavn.

OPS (Oscar Petersen & Søn) Gruppen A/S er en familieejet VVS- og smedevirksomhed med rødder der går to generationer tilbage.

OPS Gruppen A/S udfører en lang række opgaver indenfor VVS, Energioptimering, Ventilation, Blik-, Stål- og Smedearbejde samt meget andet.

Vi udfører opgaver for både private og erhverv, hvor vi især har fokus på den lokale ånd, den høje service og ikke mindst den gode kvalitet. Det er vores fornemste opgave at levere resultater, som opfylder både vores egne og kunders høje standardkrav – uanset løsning. De har 4 afdelinger i Nordjylland herunder Frederikshavn, Skagen, Hjørring, Ålbæk.

Afdelingsleder Kim Vangstrup står i spidsen af forsikringsafdelingen og har den daglige dialog.  

VEM BYG ApS (Tømrer, Murer, VVS) og firmaet er hjemhørende i 7500 Holstebro.

Firmaet tog sin begyndelse i 2010 under navnet "Vestjysk Element Montering", hvor vores omdrejningspunkt netop var montering af betonelementer. Vi indså dog hurtigt, at der var mange andre ting, vi også kunne bidrage med på byggepladsen. Derfor valgte vi lige så stille at udvide vores virksomhed, til også at omfatte andre opgaver.

Efterhånden som vi tog flere og flere opgaver ind, så vi hurtigt, at vores navn ikke længere var helt så dækkende. Elementmontering er stadig en yderst aktiv del af vores virksomhed, men vi laver også meget andet. Derfor valgte vi i 2014 at skifte navn til VEM BYG. Navnet er ikke en parallel til byen Vemb, men derimod en forkortelse af Vestjysk Element Montering - VEM. De har bl.a. fagene Tømrer, murer og VVS.
 
Vi er klar, når du er klar. Det er dét, der kendetegner VEM BYG. Vi følger udviklingen i branchen nøje, og er derfor altid klar med et hold til at løse lige netop jeres opgave. Vi har et bredt netværk, og vi er ikke bange for at ansætte et helt hold til en given opgave. Vi vælger vores folk nøje, og vi kan derfor altid stå inde for dem. 

Produktionschef Patrik Slot står i spidsen af sit dreamteam med bl.a. forsikringsansvarlig Chris Gejl.

Jeppe Jepsen ApS (Tømrer, Murer) og firmaet er hjemhørende i 2690 Karlslunde.

En stor kærlighed til håndværket og en grundlæggende fornemmelse for kvalitet, har siden været grundstenen hos Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1976, og det har lige fra starten været vigtig for os at levere et unikt og solidt stykke håndværk. I dag er vi ca. 30 ansatte - og kvaliteten går vi stadig ikke på kompromis med.

I dag beskæftiger Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS sig med alle slags opgaver - store som små. Virksomheden tæller blandt sine kunder alt lige fra private husstande til offentlige erhvervsvirksomheder og institutioner, samt forsikringsselskaber.

For Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS er ingen opgave for stor eller lille. Virksomheden beskæftiger sig med alt inden for tømrer- og snedkerfaget og indgår både i fag-, hoved- og totalentrepriser.

Forsikringsholdet består af 3 Byggeledere;  Niels Bo Hansen, Alan Ohlin Larsen samt Johnny Edil og alle 3 er certificerede håndværkstaksatorer. 

Fælles for alle 3 nye samarbejdspartnere

De kører alle i første omgang ud i en radius af ca. 50-60 km fra deres respektive udgangspunkter og de er på "prøve" de første 3 måneder med enkelte faste postnumre.


Årets GF Netværkshåndværker 2020 - de 3 vindere er fundet!

11. december

Vinderne for hver af de 3 faggrupper med en helt sublim medlemsservice - Stort tillykke herfra GF Huset.

Årets TØMRER

Middelskade 3.127,73 kr. Medlemstilfredshed 9,72.

LBJ Tømrerforretning ApS, Skælskør.

Områdetaksator Jesper Rahbek overrækker diplom og vin. 

Runner-up AT-Boligservice ApS, Gråsten med 9,49.


 Årets VVS

Middelskade 1.856,43 kr. Medlemstilfredshed 9,49.

Math. Hendes Eftf. ApS, Aabenraa. (andet år i træk)

Områdetaksator Jesper Tjørnelund overrækker diplom og vin.

Runner-up Brdr. Andersen A/S, Randers med 9,29.


Årets KLOAK

Middelskade 5.804,29 kr. Medlemstilfredshed 9,29.

Brdr. Andersen A/S, Randers.

Områdetaksator Brian Bro overrækker diplom og vin.

Runner-up Kloakfirmaet ApS, Herlev med 8,88.


I ønskes en glædelig jul & et godt nytår 2021

22. december

GF Forsikring Skadeafdelingen samt netværksteamet Nicola Lemming & Tonny Joost ønsker hermed alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Tusinde tak for jeres indsats overfor vores fælles medlemmer og mange tak for et godt samarbejde i året der snart er gået.

Vi slutter året af med ønsket og håbet om et rigtigt godt samarbejde i 2021.


VELKOMMEN til ny samarbejdsparter i Snedsted/Jylland - VVS-installatør

4. december

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" og vores medlemmer.

AG VVS Teknik ApS

AG VVS Teknik ved Anders Godiksen er en virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi har gennem årene løst et væld af både store og små opgaver i private hjem og i virksomheder af enhver størrelse.

Hos AG VVS Teknik er det i høj grad kundernes tilfredshed, som vi lever af. Vores kunder kommer således igen og igen, når nye opgaver skal løses med et tilfredsstillende resultat.

Vi lægger stor vægt på, at alt vores arbejde er godt og solidt håndværk. Vi bruger derfor udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter, og den håndværksmæssige kvalitet står vi inde for med vores faglige dygtighed.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 55 km fra deres udgangspunkt og de er på "prøve" de første 3 måneder med nogle faste postnumre.


VELKOMMEN til ny samarbejdsparter i Odder - Kloakmester

20. november

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" og vores medlemmer.

Odder Kloakservice ApS

​Odder Kloakservice er etableret som familievirksomhed i 1988. Jan Tang, som ejer og driver Odder Kloakservice i dag, har været med helt fra starten og overtog virksomheden fra sin far i 1994.
Odder Kloakservice udfører primært opgaver i og omkring Odder og Odder Kommune men kommer også i området fra Aarhus Syd til Solbjerg mod vest Ørting mod syd.​

De har derfor stor erfaring indenfor håndtering af forsikringsskader og kender til hele processen ved at kører skaderne fra start til slut. Ingeniør Torben Hollesen vil stå i spidsen for alle forsikringsopgaver.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 55 km fra deres udgangspunkt og de er på "prøve" de første 3 måneder med nogle faste postnumre.


VELKOMMEN til ny samarbejdsparter i Nordsjælland

6. november

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" og vores medlemmer.

la Cour Byg ApS, 3400 Hillerød.

Firmaet er sammenlægning af to tidligere tømrerfirmaer i Hillerød. Beslutning herom er til stor gavn for vores kunder. Vi har mulighed for at give en langt højere service og en bredere vifte af kompetencer, siger direktør Filip la Cour.​

​Vi har valgt at følge den moderne it-teknologi og har digitaliseret vores arbejdsprocesser til stor gavn for vores kunder, blandt andet ved hjælp af elektronisk tidsregistrening, fakturering, betalinger og meget mere.

​Dette har sparet os for en del administrative resurser, der dermed gør, at vi er mere produktive og så vores kunder får mere arbejde udført, for deres penge.

Udover vores ydelser som tømrer i Hillerød, har vi valgt at starte en murerafdeling i november måned 2015, da vores kunder efterspurgte denne service hos os også. Vi har derfor i dag, bedre mulighed for, at planlægge projekterne ned til de mindste detaljer, så tidsplanerne holder.

​​Som tømrer i Hillerød har vi udelukkende dansk arbejdskraft og vi står inde for det arbejde vores ansatte udfører.​

De har derfor stor erfaring indenfor håndtering af forsikringsskader og kender til hele processen ved at kører skaderne fra start til slut.

De har vores egen professionelle serviceafdeling hvis primære opgave er forsikringsskader og udbedring af disse.

De har i flere år kørt for nogle af landet største forsikringsselskaber.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 40 km fra deres udgangspunkt og de er på "prøve" de første 3 måneder med nogle faste postnumre.


VELKOMMEN til 3 nye samarbejdspartnere rundt i landet

20. oktober

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartnere og glæder os meget til samarbejdet med dem i det "gode selskab" og vores medlemmer.

Lifte og stilladser som kan benyttes på Fyn og Midt- og Sydsjælland (fag under Andre)

Fyens Stillads Co. A/S og firmaet er hjemhørende i 5000 Odense.

Fyens Stillads Co. A/S er et 3. generations familiejet firma, der startede som interesseselskabet ’’Fyens Stillads-Compagni’’, der blev stiftet den 11. Juni 1963 under simple kår i Skt. Jørgens Gade 135 i Odense.

Fyens Stillads Co. A/S er kun blevet større med tiden, og fra at beskæftige tre mænd arbejder der i dag omkring 40 personer i firmaet, som i dag er beliggende på Tolderlundsvej 36 i Odense.

Virksomheden ledes af direktør Frank Skov Andreasen og Thomas Elkjær er afdelingsleder for skurvognsafdelingen.

Sorø Liftudlejning ApS og firmaet er hjemhørende i 4180 Sorø.

Sorø Liftudlejning er en virksomhed med fokus på at levere lifte og letvogne til ethvert formål. De stræber altid efter at skabe den bedste oplevelse for vores kunder, nye som gamle.

De har et bredt udvalg inden for liftudlejning, og har de det ikke, så har de samarbejdspartnere der kan hjælpe med dette.

Peter Machholdt og Morten Daugaard er ansvarlige for udlejningen.

Tømrer og Murer og Maler

Rølund-Ingvarsen A/S og firmaet er hjemhørende i 4180 Sorø og 4100 Ringsted.

Deres hovedkontor ligger i Sorø, industrikvarteret ved genbrugsstationen og motorvejen. Deres maskinsnedkeri ligger i Ringsted.

Firmaet er i dag mellem 80-90 ansatte, af disse udgør byggeledere og kontorpersonale ca. 13 personer. Rølund ApS blev grundlagt i 2006, men blev ved årsskiftet 2010-2011 lavet om til et aktieselskab.

Hen over tiden har de opkøbt et par mindre tømrervirksomheder, og i august 2015 blev en stor beslutning taget, Ingvarsen A/S i Ringsted blev opkøbt af Rølund A/S.
Rølund overtog alt mandskab, biler og bygninger, og i januar 2018 blev firmaerne lagt sammen, så de i dag hedder Rølund-Ingvarsen A/S. 

De har certificerede håndværkstaksatorer og forsikringsafdelingen ledes af Tommy Wagner.

Fælles for alle

De kører alle i første omgang ud i en radius af ca. 60 km fra deres udgangspunkt og de er på "prøve" de første 3 måneder med nogle faste postnumre.

 


Udsat til 2021 - 5 fælles ERFA-møder rundt i landet

10. september

På grund af hele Corona-situationen og eskaleringen rundet i landet - så bliver årets fælles 5 ERFA-møder med alle håndværksfag desværre udsat til 2021. 

Nicola og jeg havde glædet os til at mødes med hele GF netværket 5 steder rundt i dejlige Danmark. Møderne er yderst vigtige for GF og for jer ude i landet samt vores dagelige fælles samarbejde med medlemmerne.

Men vi må samtidig sande, at situationen og det forhold at man har sænket forsamlingsforbuddet til 50 personer i 18 kommuner, gør at GF IKKE ønsker at bidrage til statistikken.

Opdatering følger...


VELKOMMEN til nye samarbejdspartnere rundt i landet

September

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartnere og glæder os meget til samarbejdet med følgende firmaer:

VVS

Morsø VVS-teknik ApS og firmaet er hjemhørende i 7900 Nykøbing M.

Mester Thomas Furbo har 5 ansatte og stor erfaring indenfor VVS-området herunder taksering af skader for forsikringsbranchen.

Elektriker

AC El-installation A/S og firmaet er hjemhørende i 7100 Vejle.

Servicechef og medindehaver Dan Sørensen har oplyst, at AC as er etableret i 1998. Firmaet beskæftiger ca. 55 medarbejdere og har hovedkontor på Bellevuevej 1 i Vejle samt lokalafdeling på Sydkrogen 10 i Jelling.

Deres forretningsgrundlag hviler på at kunne levere alle former for tekniske installationer, samt at kunne tilbyde faglig kompetent rådgivning, serviceydelser og produkter, der til enhver tid er på forkant med nutidens standarder og fremtidens intelligente og miljørigtige løsningsmuligheder.

De lægger afgørende vægt på, altid, at optræde som en professionel servicevirksomhed og med effektivitet, tillid og troværdighed som overordnede kendetegn.

Tømrer og Murer

Hencelhus ApS og firmaet er hjemhørende i 4720 Præstø.

Mester Jacob Henckel stiftede virksomheden Henckelhus ApS i 2014. Med mange års erfaring inden for salg og ledelse i byggematerialebranchen, har Jacob et stort netværk af gode kontakter til leverandører og håndværkere. Han har også et stærkt kommercielt fokus, som selvfølgelig kommer Henckelhus’ kunder til gode, når der skal forhandles med leverandører.

Henckelhus har i virksomhedens levetid fundet en niche i branchen, som den aktør, der tager de vanskelige sager, og tager hånd om hele projektet fra start til slut.

De har Certificeret håndværkstaksator Claus Gotfred ansat, som altid er ajourført med gældende lovgivning på forsikringsområdet.

Kloak

N.C. Johansen ApS og firmaet er hjemhørende i 5270 Odense N.

Direktør Henrik Borup Jeppesen siger de sætter en stor ære i, at deres forsikringssager forløber gnidningsfrit.

Udover kompetente projektledere og kloakmestre, har de også en Certificeret håndværkstaksator, som altid er ajourført med gældende lovgivning på forsikringsområdet.

Fælles for alle

De kører alle i første omgang ud i en radius af ca. 50 km fra deres udgangspunkt og de er på "prøve" de første 3 måneder med nogle få faste postnumre.


Kontanterstatning til medlemmet - godtgørelsen hæves til 100 kr./time.

31. august

Medlemmets eget arbejde afregnes fremover med 100 kr. i timen.

I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på, at godtgørelsen på kr.100 i timen, ikke er en timeløn, men en godtgørelse for eget arbejde, hvorfor der ikke er oplysningspligt til Skat.


Holder I sommerferielukket? Sommeren 2020

Lukker firmaet helt ned i en periode hen over sommeren?

Så bedes I venligst meddele netværksteamet dette via e-mail med den anførte ferieperiode - således netværksteamet kan indsætte perioden i ECB Scalepoint.

E-mail Nicola - nile@gfforsikring.dk

E-mail Tonny - tojo@gfforsikring.dk

Rigtig god sommer til alle smiley


Håndværk A/S bliver til Sparres Håndværk A/S efter en fusion d. 1. maj

d. 19. maj

Vores gode samarbejdspartner Håndværk A/S bliver til Sparres Håndværk A/S og stort tillykke skal lyde herfra med dette nye og noget større setup. De fortsætter med at tilbyde følgende fag tømrer, murer og maler med ca. 55-60 mand m/k.

Morten Sparre fra det tidligere Sparre Tømreren & Søn ApS bliver administrerende direktør i det nye selskab.

Vi glæder os til samarbejdet, med to lokationer i 2690 Karlslunde og 4600 Køge.

Release af ny EasyClaims GO applikation i maj


STOR NYHED: Scalepoint planlægger en release af den helt nye EasyClaims GO applikation. Den nye EasyClaims GO applikation bliver i første omgang lanceret til; Android tirsdag d. 12/5. iOS tirsdag d. 26/5. Vedhæftet finder GF Netværket en release note angående den nye super app.


Et "lidt mere åbent" Danmark med Coronavirus / COVID-19

d. 21. april

Arbejdets udførelse; GF opfordrer alle vores gode samarbejdspartnere til at bruge jeres "sunde fornuft" i arbejdets udførelse

 • Vores skadebehandlere screener fortsat skaderne og vil ved alle nyanlagte skader informere kunderne om at ”ikke akutte” opgaver oprettes i ECB og udsendes til vores samarbejdspartner, men at besigtigelsen skal udsættes af samarbejdspartneren.

Samarbejdspartneren orienterer selv skadelidte pr. telefon eller via besked i ECB.

 • Opgaver; nye som igangværende prioriteres og alle mindre og ikke "akutte" opgaver udsættes af samarbejdspartneren til et senere tidspunkt, når smitterisikoen er ovre eller minimeret på anden måde.

Samarbejdspartneren orienterer selv skadelidte pr. telefon eller via besked i ECB.

Indvendigt

 • Kun ”akutte opgaver/skadestop” udføres dvs. rørbrud, brand mv.
 • Besøg og arbejder kan kun ske når kunden er ude af huset under hele forløbet, eller efter aftale med kunden.
 • Ved arbejder indvendigt vil GF kunne tilbyde kunden en desinficering/rengøring af det/de berørte rum via Skadeservice.

Meget vigtigt

 • Er håndsværkstaksator eller udførende lærling/svend eller kunden syg - så kan vi desværre ikke besøge kunden før end smitterisikoen er ovre.
 • Begræns den fysiske kontakt med kunden.
 • Vask hænder tit eller brug håndsprit.

Ny VVS-samarbejdspartner i Danmark

19. marts

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner indenfor VVS-faget, og glæder os meget til samarbejdet med;

VVS Søberg A/S og firmaet er hjemhørende i 6500 Vojens i Sønderjylland og har i alt 10 lokationer i Danmark.

De udfører alt inden for VVS-arbejde i høj kvalitet med ihærdighed og har kørt på en del forsikringsskader fra deres mange afdelinger rundt i Danmark.

VVS Søberg blev etableret i 1990 og er i dag en veletableret virksomhed med veluddannede medarbejdere, der er specialister indenfor deres felt.

Det er vigtigt for dem at forstå vores kunders ønsker og behov, så de kan give dem den bedste løsning. Derfor lægger de vægt på:

 • Hurtig respons
 • At overholde vores aftaler – både tid og pris
 • Professionel rådgivning
 • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet
 • At levere et færdigt arbejde af god kvalitet

VVS Søberg tilbyder service- og installationsløsninger indenfor energi, bad, sanitet samt VVS. Deres medarbejdere er specialister indenfor deres felt, kan sikre vores kunder en kompetent og ansvarlig rådgivning. De leverer et professionelt stykke arbejde med fokus på miljørigtige materialer og konkurrencedygtige løsninger.

De kører i første omgang ud i en radius af ca. 50 km fra to af deres afdelinger dvs. i fra afdelingen i Kjellerup, Jylland samt afdelingen i Rødovre på Sjælland.

De er på "prøve" de første 3 måneder.


Nye Adresse- og områdekort under fanen Samarbejdspartnere.

9. marts

Vi har fået helt nye farvede onlinekort lagt op under Fanebladet; Samarbejdspartnere som indholder;

 • Adressekort med alle relevante kontaktoplysninger.
 • Områdekort for Tømrer, Murer, VVS, Kloak samt Skadeservice på landsplan.
 • Områdekort med telefonnummer for Bygnings- og Indbotaksatorer.
 • Gem linket som en favorit i din egen browser.

Alle kort opdateres løbende direkte fra GF Huset - alt afhængig af sagsbelastningen og samarbejdspartnerens bemanding.


Ændre forsikringstagers oplysninger - kun via ECB mobil appen

27. februar

På grund af GDPR reglerne har Scalepoint måtte deaktivere muligheden for at rette forsikringstagers oplysninger under Deltagere via websiden overfor vores samarbejdspartnere.

Men man kan fortsat ændre forsikringstagers telefonummer og mailadresse via selve ECB mobil appen til Apple iOS eller Android.


Aktiv Hvidevareservice A/S

11. februar

GF har opdateret samarbejdsaftalen med det landsdækkende firma AHS -  Aktiv Hvidevareservice A/S – de kan således rekvireres direkte i ECB Scalepoint.

Det gælder for Skadeafdelingen, selskabets taksatorer samt vores GF Netværkshåndværkere. Det skal bare give mening!

Aktiv Hvidevareservice er totalreparatør og leverandør til forsikringsskader. Aktiv Hvidevareservice har specialiseret sig i at udføre reparationer, takserer og genleverer hårde hvidevarer for forsikringsselskaber. ​​Aktiv Hvidevareservice arbejder i hele landet for forsikringsselskaberne, herunder for GF Forsikring. 

De kan kun bestilles af den Besigtigelsesansvarlige via Services Bestil reparationstilbud og Profession: Hvidevarer reparatør.

Skriv kort og præcist hvad det er AHS teknikeren skal udføre hos kunden.


Alle håndbøger og vejledninger er netop ajourført.

14. februar

Under fanen Håndbøger er følgende blevet opdateret med seneste nyt.

 • GF Håndbog. (vores fælles arbejdsgange).
 • GF ECB Håndbog. (brugen af Scalepoint).
 • GF Håndbog El-installatør. (arbejdsgange for elektrikere).
 • GF Fotovejledning. (hvilke fotos GF bør have på sagen).

Ny samarbejdspartner i Sønderjylland medio februar

4. februar

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner indenfor tømrerfaget, og glæder os til samarbejdet med;

​A-T Boligservice ApS v. tømrermestrene Troels Petersen og Allan Clausen - firmaet har ca. 20 medarbejdere og er hjemhørende i 6300 Gråsten i Sønderjylland.

De udfører alt inden for tømrerarbejde i høj kvalitet med ihærdighed og har kørt på en del genopbygning efter forsikringsskader.

Når man vælger dem som tømrer til en opgave, kan man regne med masser af kvalitet i arbejdet. De har nemlig yderst kompetente medarbejdere ansat i A-T Boligservice, der på ihærdig og grundig vis altid tilstræber at løse opgaven til topkarakter. ​​

De er medlem af Byg Garanti og har lige nu 20 ansatte. 

De kører ud i en radius af ca. 40 km fra Gråsten. De er på "prøve" de første 3 måneder.

gazelle


Ny samarbejdspartner på Sydsjælland medio februar

28. januar

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner indenfor tømrer- og murerfaget, og glæder os til samarbejdet med;

​PriboHuset ApS v. direktør Kenneth Henriksen - firmaet har ca. 20-25 medarbejdere og er hjemhørende i 4773 Stensved på Sydsjælland, med en afdeling i Keldby på Møn v. Daglig leder Lars Buhmann. 

Hos PriboHuset lægger de stor vægt på at holde sig ajour med tendenserne indenfor byggeri, håndværk og arkitektur. Særligt har de fokus på tidens miljø- og energikrav, og de kan, takket være deres certificering som Energivejleder, give kunderne kompetent vejledning på dette område.

De har haft stor succes med at opbygge et team af dygtige faguddannede medarbejdere, med fokus på et godt arbejdsmiljø, som de er tildelt en Smiley for.

De har igennem flere år kørt på forsikringskader for forsikringsselskaberne. Håndværkstaksator / Projektleder Rasmus Rostgaard Kristiansen vil køre ud på sagerne og vurdere dækning samt omfang.

De kører ud i en radius af ca. 40 km fra Stensved primært mod Møn og Lolland. De er på "prøve" de første 3 måneder.


Maria bliver til Nicola...

27. december

JA, du læste desværre rigtigt.... 

Et farvel til Maria Sibbesen

Maria fra GF Netværksteamet har søgt og fået nye udfordringer som Fagspecialist i Policeafdelingen i GF Huset fra medio januar 2020.

Vi er på en og samme tid SUPER ærgerlige over at miste Maria, og ønsker hende samtidigt et mega stort tillykke med det nye specialistjob i Policeafdelingen.

Maria har været en fantastisk spydspids i vores daglige arbejde for og med GF Netværket, samt har hjulpet med tekniske brugerspørgsmål til ECB og med faglige spørgsmål til de skader der er udsendt til netværket.

Farvel til Maria og tusinde tak for hjælpen! (foto til venstre).

Stort velkommen til Nicola Lemming

Nicola overtager jobbet i netværksteamet med Tonny samt med resten af "dreamteamet" i Skadeafdelingen.

Nicola har mere end 14 års erfaring fra Skadeafdelingen og er en super dygtig sags- og skadebehandler som behersker alle aspekter i.f.b. med skader og brugen af ECB. Nicola kører parløb med Maria indtil Maria flytter fra Skadeafdelingen på 2. sal til Policeafdelingen på 1. sal i GF Huset.

Så tag SUPER godt imod Nicola fra 2020! (foto til højre)

 


I ønskes en glædelig jul samt et super godt nytår 2020

Skadeafdelingen ved skadebehandlere og fagspecialister samt netværksteamet Maria Sibbesen & Tonny Joost ønsker hermed alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Tusinde tak for jeres kæmpe indsats overfor vores fælles GF kunder og mange tak for et godt samarbejde i året der meget snart er gået.

Vi slutter året af med ønsket & håbet om et fortsat godt samarbejde i 2020.


Årets GF Netværkshåndværker 2019

9. december

Vi har fundet årets vindere for følgende 3 faggrupper; TØMRERVVSKLOAK.

Hvert vinderfirma får et diplom i glas/ramme til ophængning på kontoret samt en æske med to flasker god vino. (den lokale distrikts- områdetaksator tager ud til vinderen og overrækker diplom og vin).

GF Netværkets samlede kundetilfredshed år til dato er steget til 8,35 for vores 102 firmaer – målt på 10 skalaen.

STORT TILLYKKE til følgende 3 vindere

Årets TØMRER - Mogens Knudsen Langeskov A/S, Langeskov, Fyn.

Kundetilfredshed 9,63. Middelskade 4.941 kr. 

Runner-up SB Tømrer ApS, Haderslev 9,25.

Årets VVS - Math. Hendes Eftf. ApS, Aabenraa.

Kundetilfredshed 9,17. Middelskade 3.040 kr.

Runner-up Mogensen VVS Comfort A/S, Holstebro 8,15.

Årets KLOAK - Frank Thomsen ApS, Sønderborg (for 2. år i træk).

Kundetilfredshed 9,54. Middelskade 9.179 kr.

Runner-up Klodan ApS Morup, Fyn 9,35.


Årets GF Netværkshåndværker 2019 ?

21. November

Vi kårer "Årets GF Netværkshåndværker 2019"  og vinderfirmaet udmærker sig ved at have opnået den absolut højeste kundetilfredshed og samtidig have en fornuftig middelskade.

Kåringen sker for følgende 3 faggrupper:

1. Tømrerfaget / 2. Kloakfaget / 3. VVS-faget

Kåringen udløser et flot indrammet diplom & vingave til vinderfirmaet for hvert af de 3 fag. Uddelingen sker hos firmaet af den lokale distrikts-og områdetaksator. 

Vinderne offentliggøres her på siden mandag d. 9. december.

I løbet af ugerne 50-52 uddeles diplomer/vin hos firmaerne, med efterfølgende opslag samt foto på vores partnerside i hele året 2020.

Forudsætning for udtrækningen:

* At samarbejdspartneren har afsluttet og faktureret mindst 30 sager i indeværende år.

* At samarbejdspartneren har den absolut højest målte kundetilfredshed for gruppen og mindst 5 tilbagemeldinger.

* At samarbejdspartneren samtidig har en middelskade på skader mellem 0-25.000 kr. som er lig med eller under landsgennemsnittet for faggruppen.


Ny samarbejdspartner på Sydsjælland

13. november

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner indenfor tømrer- og murerfaget, og glæder os til samarbejdet med;

​Børge Jacobsen & Søn A/S v. direktør Peter Fugl Jacobsen - firmaet har ca.100 medarbejdere og er hjemhørende i 4700 Næstved på Sydsjælland. 

De gode håndværkertraditioner og den gode service er det, de er bygget op omkring. I dag klarer de selv meget store hovedentrepriser, men foretager også gerne opgaver for private som tilbygninger, vinduesudskiftninger, tagrenoveringer, ombygninger, 1. sal, badeværelser samt små reparationer efter regning. De har igennem flere år kørt på forsikringskader for flere forsikringsselskaber. Håndværkstaksator / byggeleder Henning Hansen vil køre ud på sagerne og vurdere dækning samt omfang.

De kører ud i en radius af ca. 50 km fra Næstved. De er på "prøve" de første 3 måneder.

Get a Quote


Ny samarbejdspartner på Midtsjælland

11. november

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner indenfor tømrerfaget, og glæder os til samarbejdet med;

​HEJ Tømreren ApS v. direktørerne Mikael Høgh og Lars Christensen - firmaet har ca. 15-18 medarbejdere og er hjemhørende i 4293 Dianalund på Midtsjælland. 

Firmaet udfører et professionelt og effektivt tømrer- og snedkerarbejde i.f.b. med om-tilbygning samt nybyggeri og har eget snedkeri. De har igennem flere år kørt på forsikringskader for flere forsikringsselskaber. Håndværkstaksator / byggeleder Kenneth Obsen vil køre ud på sagerne og vurdere dækning samt omfang.

De kører ud i en radius af ca. 45-50 km fra Dianalund. De er på "prøve" de første 3 måneder.

Hej Tømreren ApS Logo


Forsikringsteknisk kursus afholdt GF Huset for Kloakfaget

30. oktober

Forsikringsteknisk kursus for Kloakfaget i GF Huset i Odense, er netop afholdt med ca. 52 deltagere fra 22 kloakfirmaer, Scalepoint samt Teknologisk Institut.

Tusinde tak for en god fælles dag i GF Huset og mange tak for jeres gode spørgsmål samt fine input til GF.

Stegt flæsk med persillesovs er altid godt - tak til kantinen!


Forsikringsteknisk kursus i GF Huset for Kloakfaget

9. oktober

Forsikringsteknisk kursus for Kloakfaget i GF Huset i Odense, med indlæg af Tonny Joost samt Fagteam Bygning ved fagspecialisterne Helene Eriksen og Bente Damberg.

Endvidere har vi et spændende gæsteindlæg af Flemming Springborg omkring TI´s netop afsluttede test af strømpeforinger og kort "spørgetime". Flemming Springborg er Seniorspecialist, civilingeniør fra Teknologisk Institut.

Scalepoint deltager med Camilla Rundager og Anne R. Hansen.

Afholdes; Tirsdag d. 29. oktober 2019, kl. 09.30 - ca. 14.00.

Invitationen gælder GF netværkets 25 kloakmestre/firmaer fra hele landet, samt med deltagelse af vores distriktstaksatorer og afholdes i GF Huset på 2. sal i mødelokalet Møn.

Vi starter med kaffe/the/rundstykke på 2. sal, senere fælles frokostbuffet i vores gode medarbejderkantine i stueetagen. Kaffe/the og kage i.f.b. med programmet over middag.

INVITATIONEN er udsendt:  22 firmaer (51 deltagere) har tilmeldt sig.

TILMELDINGSFRISTEN er udløbet - Lukket for tilgang.


Travlhed i Skadeafdelingen - undgå akutbeskeder

18. september

Der er i øjeblikket travlhed på både telefoner samt i indbakkerne hos vores Skadeafdeling - så svartiderne er desværre steget.

I bedes derfor forsøge at ringe direkte til sagsejer eller til distriktstaksator hvis det haster med svar på en skade og undgå haste- eller akutbeskeder (de bliver ikke set hurtigt nok).

Husk:

Hvis I er besigtigelsesansvarlige dvs. skal lave en Besigtigelsesrapport - så kan I selv rekvirere et andet fag eller Skadeservice - i ECB under Fanebladet Services:

Bestil reparationstilbud vælg faget du ønsker skal arbejde videre - eller vælg

Bestil Skadeservice hvis det haster med affugtning mv.


Ny samarbejdspartner i Trekantsområdet

29. august

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner, og glæder os til samarbejdet med;

​HJ Entreprenør & Kloakservice A/S v. direktør Alan Bostedt Larsen - firmaet har ca. 6 medarbejdere og er hjemhørende i 7000 Fredericia i Trekantsområdet. Firmaet udfører et professionelt og effektivt gravearbejde, når der skal graves ud til søer, kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller andet. De løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine.​

De kører ud i en radius af ca. 25 km fra Fredericia. De er på "prøve" de første ca. 3 måneder.

Billedresultat for HJ Entreprenør & Kloakservice A/s


Ny "Flyer" til vores fælles kunder

Juni

Vi har i forbindelse med de netop afholdte Temamøder med tømrer- og VVS-fagene - udleveret den nye "Flyer" i A5 format - som I skal tage med ud til vores fælles kunder.

Den fortæller bl.a. lidt om jeres "Rolle" som håndværkstaksator og kundens egen "Rolle", samt gør kunden opmærksom på at evt. undersøgelser er for egen regning.

Den er g.d. udsendt til lidt flere samarbejdspartnere og går snart i trykken for 2. oplag.

2.oplag bliver med udvalgte fotos af "Årets netværkshåndværker 2018" og går i trykken når fotos er modtaget sammen med en underskrevet samtykkeerklæring pga. de nye GDPR regler.

Lad os vide om kunderne tager godt imod den..

 


Holder I sommerferielukket?

Sommeren 2019

Såfremt I som GF Netværkshåndværker, mod forventning, lukker firmaet helt ned i en periode hen over sommeren.

Så bedes I venligst meddele os dette til via e-mail med den anførte ferieperiode - således vi kan indsætte perioden i ECB Scalepoint.

E-mail Tonny - tojo@gfforsikring.dk - er selv på ferie i ugerne 27+28+29.

E-mail Maria - masi@gfforsikring.dk - er selv på ferie i ugerne 29+30+31

Rigtig god sommer til alle smiley


Temadag om Skimmel & Asbest sammen med Goritas A/S

6. Maj

GF Forsikring afholder en fælles temadag sammen med firmaet Goritas A/S som er en uvildig rådgivningsvirksomhed med speciale i skader og miljø i bygninger. 

62 GF Netværkssamarbejdspartnere indenfor Tømrer-og VVS-fagene inviteres til en spændende "Temadag om Skimmel & Asbest" hvor Adm. Direktør Jens Kornum i Ballerup, Afdelingsleder Dennis Rugtved Thomsen i Vejle præsenterer virksomheden, samt Kunde- og kursusansvarlig Martin Elling kommer ind på bl.a. skadetyper der omfatter skimmel og asbest, indeklima samt håndteringen heraf overfor vores fælles kunder og de medarbejdere som udfører arbejdet.

Vores fagteam og lokale distriktstaksatorer deltager ligeledes i møderne ØST / VEST  

Der er ved ankomst lidt før mødestart kaffe/the, brød. Efterfølgende fælles frokostbuffet samt over middag lidt kaffe/the, kage.

Temadagen afholdes ØST i Ballerup & VEST i Kolding.

Der nu åbnet for ekstratilmelding i både ØST/VEST - til de resterende pladser.

ØST    Goritas A/S Lautrupvang 8, 2750 Ballerup - Tirsdag d. 28. maj kl. 9.30-14.00.

VEST  Hotel Scandic, Kokholm 2, 6000 Kolding  - Tirsdag d. 4. juni kl. 9.30-14.00.

I vil blive inviteret direkte via udsendt kalenderinvitation og kan fordele den i firmaet.

Tilmeldingsstatus tirsdag d. 4. juni 2019

28 tilmeldte ØST (max. 45 deltagere)

42 tilmeldte VEST (max. 55 deltagere)

Goritas A/S & GF Forsikring A/S glæder os meget til at se jer til en god temadag med input og fælles dialog/spørgsmål i højsædet.


Samarbejdspartner åbner filial i Nordjylland

2. maj

Vi byder velkommen til følgende samarbejdspartner der har åbnet en filial i Nordjylland, og glæder os til samarbejdet med;

Renovo Forsikringsservice ApS v. Direktørene Frederik Toft, Ronnie Tom Friis Pedersen, og den nye filial i VEST står Carsten A. Sørensen for. Den er åbnet i Nordjylland og moderfirmaet er hjemhørende i ØST på Stamholmen i 2650 Hvidovre og har ca. 28 mand ansat.

Medarbejderne har tilsammen stor erfaring indenfor tømrer- og murer- og malerfaget med både privat- og erhvervskunder, og firmaets medarbejdere har mange års erfaring med behandling af forsikringsskader på højt niveau. 

De kører i Nordjylland ud fra adressen i 9260 Gistrup og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af ca. 70 km fra firmaadressen på "prøve" de første 2-3 måneder.

Billedresultat for renovo forsikringsservice


Driftsmøder for landsdækkende samarbejdspartnere

april

Hen over den nærmeste tid afholdes der driftsmøder med de landsdækkende samarbejdspartnere herunder SSG A/S, PolygonDB A/S, eSkader.dk, Glarmestrenes Døgnvagt A/S.

Samt nogle ERFA-timer med vores sporingsfirmaer fra de 3 landsdele.

Der samles op på året 2018, samt fokuseres på det vi sammen kan gøre endnu bedre her i 2019.


Jyske Bank kunder - ny dækning i.f.b. med Tørkeskader.

12. marts

Vores fagteam orienterer hermed netværket om denne nye tørkedækning under bygningsforsikringen - gældende for Jyske Bank kunder.

Disse er forhold som I skal være opmærksomme på i.f.b. med en given skade;

Forbehold
Dine fordele som Jyske Bank kunde:
Fordi du er kunde i Jyske Bank, har du følgende fordel på din forsikringsdækning. Ophører du med at være kunde i Jyske Bank, bortfalder denne fordel på samme dato som dit engagement med Jyske Bank.

Tørkedækning
Følgende vilkår gælder specifikt for Tørkedækningen. De øvrige vilkår beskrevet i forsikringsbetingelserne er også gældende for Tørkedækningen.

Hvor dækker forsikringen
Det forsikringssted, der fremgår af policen.

Hvad dækker forsikringen
De bygninger på forsikringsstedet, som er godkendt til helårsbeboelse, jf. BBR, hvor der som minimum er valgt dækningerne Bygningsbrand og Bygningskasko. Det er en betingelse for dækning, at bygningen ikke er ubeboet.

Hvilke typer af skader dækker forsikringen
Skader på bygningen som følge af tørke. Der er tale om tørke, når DMI’s tørkeindeks i de sidste 30 dage op til skadesdatoen i gennemsnit har været 9,0 på forsikringsstedet. Stopper DMI med at anvende tørkeindekset, er GF berettiget til at bruge et andet indeks, som GF er passende til formålet.

Forsikringen dækker ikke
- Eksisterende sætningsskader.
- Forværring af eksisterende sætningsskader.
- Nedbør og smeltevand, som trænger igennem utætheder eller åbninger.
- Fejlkonstruktioner og fejl ved fremstilling, montering, demontering eller reparation.
- Mangelfuld vedligeholdelse.
- Revnedannelser på grund af frost.
- Kosmetiske skader.

Erstatningsopgørelse
Erstatningen beregnes på baggrund af udgifterne til undersøgelse af skadens omfang, samt udbedring af skaden, inkl. eventuelle følgeudgifter. Den samlede erstatning kan ikke overstige 150.000 kr. (basisår 2019) i en 12 måneders periode.

Selvrisiko
Der gælder en selvrisiko på 20.000 kr. (basisår 2019), som modregnes i de samlede udgifter i forbindelse med skaden.


Ny samarbejdspartner i Nordsjælland

5. februar

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner, og glæder os til samarbejdet med;

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S v. Adm. direktør Frank Schou Kruse  - firmaet har ca. 230 medarbejdere og er hjemhørende i 3250 Gilleleje i Nordsjælland. 

Firmaet har stor erfaring med renovering og deres kompetenceområder spænder bredt, og de arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme, vandledninger samt VVS arbejde. GF Netværket drager fordel af deres VVS-afdeling. De har tillige en afdeling i 2600 Glostrup.

De kører ud i en radius af ca. 50 km fra Gilleleje samt Glostrup samt dækker dele af Nordsjælland og København. De er på "prøve" de første ca. 3-4 måneder.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S


GF Netværket kan fra 2019

28. januar

 1. Selv rette selvrisiko på den enkelte skade, primært på kloakskader med flere stræk eller vinduesskader på flere facader - når blot årsagen anføres i popupfeltet.
 2. Se alle filer fra Skadeservice PolygonDB A/S og SSG A/S, idet de som udgangspunkt vil være synlige ved upload f.eks. nødvendige fugtrapporter mv. - medmindre Skadeservice fejlagtigt sætter skjold på igen.

Tak til GF netværket for alle jeres gode input!


Ny samarbejdspartner i det Sønderjyske

21. december

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner, og glæder os til samarbejdet med;

Sydjysk El-service ApS v. de 3 ejere Tommas L. Nielsen, Claus Andersen og Jesper Petersen - firmaet er hjemhørende på 3 lokationer 6100 Haderslev, 6510 Gram, 6200 Aabenraa og har ca. 13 mand ansat. Firmaet har stor erfaring indenfor elinstallationer, alarm, tele og data og landbrug. 

Firmaet kører ud i en radius af 50 km fra de 3 lokationer og dækker næsten hele Sønderjylland samt er på "prøve" de første ca. 3-4 måneder.


Ny distriktstaksator i Jylland - Viborg

18. december

Vi byder et stort velkommen til vores nye kollega i GF Huset; Bygningstaksator Brian Bro som starter op onsdag d. 2. januar 2019.

Brian kommer fra forsikringsbranchen med bl.a. en skadekonsulenteksamen samt en solid tekniker/håndværkerbaggrund og er bosiddende i Viborg med hustru & to unger. Vi glæder os meget til samarbejdet.

Jylland er således fra 2019 bemandet med 7 bygningstaksatorer samt to indbotaksatorer.

Årets sidste nyhedsbrev 4. kvt. 2018


Årets sidste nyhedsbrev


I ønskes en glædelig jul og godt nytår 2019

December

GF Forsikring og Skadeafdelingen samt netværksteamet Maria Sibbesen & Tonny Joost ønsker hermed alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Tusinde tak for jeres indsats overfor vores fælles kunder og mange tak for et godt samarbejde i året der snart er gået.

Vi slutter året af med ønsket og håbet om et fortsat godt samarbejde i 2019.


Årets GF Netværkshåndværkere 2018

10. december

Følgende fantastiske vindere blev udråbt fredag d. 7. december 2018 ved taksatorjulemødet i GF Huset.

Meget tæt løb i år mellem vindere og runner-ups.

Distriktstaksator kigger i nærmeste fremtid forbi vinderne med et diplom i alu-ramme og lidt vino - stort tillykke til alle.

1.764 kunder har svaret på vores udsendte spørgsmål.

GF Netværkets samlede kundetilfredshed er 8,29 – mod 8,02 sidste år.

GF Forsikrings samlede kundetilfredshed er 8,44 – mod 8,30 sidste år.

Vinder ”Alle fag” gns. 5.331 kr. Kundetilfredshed 9,85. (6.126 kr. 8,29 Hele Netværket ).

Tømrer & Snedkerfirmaet Myrthue A/S fra Viborg.

Runner-up:

S. Guldfeldt A/S - Odense med 9,81.

Vinder ”Tømrerfaget” gns.  5.403 kr. Kundetilfredshed 9,85. (5.851 kr. 8,31 Tømrer-netværket).

Tømrer & Snedkerfirmaet Myrthue A/S fra Viborg.

Runner-up:

S. Guldfeldt A/S - Odense med 9,81.

Vinder ”VVS-faget” gns. 2.828 kr. Kundetilfredshed 9,23. (4.723 kr. 7,83 VVS-netværket).

Finn Qvist Jensen ApS fra Esbjerg. V. Henning Jensen - 2. år i træk!

Runner-up:

Mathias Hendes VVS ApS – Aabenraa med 9,19.

Vinder ”Kloak-faget” gns.  7.859 kr. Kundetilfredshed 9,96. (8.429 kr. 8,68 Kloak-netværket).

Frank Thomsen ApS fra Sønderborg.

Runner-up:

ES Kloakrenovering ApS – Skanderborg med 9,46.


Ny samarbejdspartner på Sjælland

November

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner, og glæder os til samarbejdet med;

Tom´s Kloakservice ApS v. Annette og Tom Johansen - firmaet er hjemhørende 4700 Næstved og har ca. 13 mand ansat. Firmaet har stor erfaring indenfor entreprenør- og kloakarbejde samt har kørt på forsikringsskader i mange år.

Firmaet kører ud i en radius af 50 km fra Næstved og er på "prøve" de første ca. 3-4 måneder.

Kloak - Næstved, Faxe, Sydsjælland


Årets GF Netværkshåndværker 2018 ?

December

Vi kårer "Årets GF Netværkshåndværker 2018"  og vinderfirmaet udmærker sig ved at have opnået den absolut højeste kundetilfredshed og samtidig have en fornuftig middelskade.

Kåringen sker indenfor 4 grupper;

1. Alle fag / 2. Tømrer-faget / 3. Kloak-faget / 4. VVS-faget

Der uddeles et indrammet diplom & en vingave til vinderen af hver af de 4 faggrupper. Uddelingen sker "hjemme hos" firmaet af den lokale distriktstaksator. 

Offentliggøres på mandag d. 10. december og i løbet af uge 50/51 uddeles diplomerne hos de 4 "kårede" firmaer, med efterfølgende opslag med fotos på vores partnerside det næste år.

Forudsætning for deltagelse samt udtrækning i hver gruppe i 2018,

At samarbejdspartneren har afsluttet og faktureret mindst 30 sager i indeværende år.

At samarbejdspartneren har den absolut højest målte kundetilfredshed for gruppen.

At samarbejdspartneren samtidig har en middelskade på skader mellem 0-25.000 kr. - som er lig med eller under landsgennemsnittet for hele faggruppen.


Besigtigelsesrapport som Besked til kunden

November

Efter enhver besigtigelse hos kunden, skal Besigtigelserapporten sendes til kunden via Beskeder med vedhæftet Besigtigelserapport. F.eks. med nedenstående eller tilsvarende ordlyd:

(ligger som PDF under Fanebladet Håndbøger og under Vejledninger)

Hermed fremsendes besigtigelsesrapporten for din skade.

Du giver ved at svare tilbage på denne besked, med vedhæftet Besigtigelsesrapport, tilladelse til at faktura for udbedring af skaden sendes direkte til forsikringsselskabet for betaling.

Der tages forbehold for forsikringsselskabets endelige godkendelse af den besigtigede skadesvurdering og økonomi.

Vær opmærksom på...

at hvis du ønsker ændringer i den aftale der er indgået med håndværkeren, skal du altid henvende dig direkte til denne for at få en accept.

Og husk...

Du er altid velkommen til at kontakte håndværkeren hvis du har spørgsmål til skaden.

Hvis du i øvrigt har kommentarer eller spørgsmål til dine forsikringer, kan du kontakte GF Forsikring’shovedkontor på telefon 70 13 80 80.


Kommende tilføjelser i ECB Scalepoint hos GF Forsikring

November 2018

Vi har på baggrund af de netop afholdte ERFA-møder rundt i landet, aftalt med Scalepoint at følgende indføres ved næste release.

GF Netværket kan fremadrettet;

* Selv rette selvrisiko på den enkelte skade - når årsagen anføres i popupfeltet.

* Se alle filer fra Skadeservice PolygonDB A/S og SSG A/S, idet de som udgangspunkt vil være synlige ved upload f.eks. nødvendige fugtrapporter mv.

Tak til netværket for alle jeres gode input!

 

GF Netværk - Nyhedsbrev nr. 3. 2018


Gode samarbejdspartner! Netop udsendt på mail og nu her er vores nyhedsbrev for 3. kvt. 2018 (Hentes herover som PDF) for GF Netværket – til alle vores dygtige lokale samt landsdækkende samarbejdspartnere.


ERFA-møder 5 steder i Danmark hos PolygonDB A/S

August 2018

Mange tak for deltagelsen med ca. 142 deltagere landet rundt!

Årets ERFA-møderunde skydes igang NU - hvor alle samarbejdspartnere inviteres til 5 forskellige PolygonDB lokationer i landet.

I får igen mulighed for at møde hinanden på tværs af faggrænser og kan møde bl.a. vores taksatorchef Nikolaj Clasen, de lokale distriktstaksatorer, samt en af vores skarpe fagspecialister, Fagspecialisterne Bente eller Helene fra Fagteamet i GF Huset i Odense. Maria Sibbesen fra GF Netværket er i år med i Risskov.

Arrangementet er som altid frivilligt, GF byder dog sammen med PolygonDB på ca. 3 timer med indlæg, fælles debat og indlagte pauser med kaffe & kage, the, vand og en god frokostsandwich.

(ERFA-mødet indeholder et indlæg af PolygonDB A/S og deres nye struktur).

SEPTEMBER

Der udsendes invitationer via Outlookkalenderen ca. 2 uger før de enkelte møder afholdes.

FYN 

Uge 37 kl. 10-13.00

Tirsdag d. 11. september hos PolygonDB Fyn. (Langeskov) - 17 tilmeldte / 3 firmaafbud.

JYLLAND

Uge 38 kl. 10-13.00

Tirsdag d. 18. september hos PolygonDB Østjylland. (Risskov) - 32 tilmeldte / 3 firmaafbud.

Torsdag d. 20. september hos PolygonDB Trekantsområdet. (Fredericia) - 33 tilmeldte / 3 firmaafbud.

SJÆLLAND

Uge 39 kl. 10-13.00

Torsdag d. 27. september hos PolygonDB Midtsjælland. (Ringsted) 25 tilmeldte / 4 firmaafbud. 

OKTOBER

Uge 40 kl. 10-13.00

Torsdag d. 4. oktober hos PolygonDB Storkøbenhavn. (Hvidovre) 35 tilmeldte / 1 firmaafbud.


To nye samarbejdspartnere på Sjælland

September

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartnere, og glæder os til samarbejdet med;

Projekt ApS v. Direktør Dennis Josephsen - firmaet er hjemhørende 2610 Rødovre, 2630 Taastrup og har ca. 19 mand ansat. Firmaet har stor erfaring indenfor facilitymangement, El-installatør, maler, viceværter for både privat- og erhvervskunder.

De kører ud fra begge adresser i Region Sjælland og er på "prøve" de første ca. 3 måneder.

logo

Tømrerfirmaet Hans Henning Nielsen A/S v. Tømrermester og admin. direktør Tobias Dahl Nielsen - firmaet er hjemhørende i 3520 Farum og har ca. 90-100 mand ansat. Firmaet som er familieejet har stor erfaring indenfor Tømrer- snedkerfaget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en del forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 3520 Farum og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 50 km fra firmaadressen og er på "prøve" de første ca. 3 måneder.

logo


3 Nye samarbejdspartnere

August

Vi byder velkommen til følgende 3 nye samarbejdspartnere, og glæder os til samarbejdet med;

Renovo Forsikringsservice ApS v. Direktør Frederik Toft og Murermester Ronnie Tom Friis Pedersen - firmaet er hjemhørende på Stamholmen i 2650 Hvidovre og har ca. 15 mand ansat.

Firmaet er i sin sammensætning nyt - men medarbejderne har tilsammen stor erfaring indenfor tømrer- og murerfaget med både privat- og erhvervskunder, og firmaets medarbejdere har mange års erfaring med behandling af forsikringsskader. 

De kører ud fra 2650 Hvidovre og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af ca. 50 km fra firmaadressen på "prøve" de første 2-3 måneder.

 Billedresultat for frederik toft

Gerdes El ApS v. Mester Thomas Gerdes - firmaet er hjemhørende i 7000 Fredericia og har ca. 6-7 mand ansat.

Firmaet har stor erfaring indenfor elektrikkerfaget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret nogle forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 7000 Fredericia og kører i en radius af ca. 50 km fra firmaadressen på "prøve" de første 2-3 måneder.

Billedresultat for thomas gerdes

D-I-T Dansk Industri Termografi ApS v. Mesterne Mogens A. Jessen og Kristian N. Dam - firmaet er hjemhørende i 7100 Vejle og har ca. 3-4 mand ansat.

Firmaet har stor erfaring indenfor sporing og el-termografering hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har deltaget i lokaliseringen af mange forsikrings- og rørskader gennem årene. 

De kører ud fra 7100 Vejle og kører i det meste af Jylland fra firmaadressen på "prøve" de første 2-3 måneder.

Billedresultat for dansk industri termografi aps


Driftsmøder rundt i landet

August 2018

Driftsmøder afholdes hos udvalgte samarbejdspartnere - hvor distriktstaksator og håndværkskoordinator kigger forbi hos jer efter nærmere aftale. Vi tager en fælles status af samarbejdet med fokus på kundetilfredsheden, antallet af sager hos jer, det geografiske område samt middelskaden.

I bør afsætte en god times tid & brygge en kop rigtig god kaffe smiley samt have nogle gode spørgsmål klar til os.

Driftsvurderinger udsendes løbende til øvrige samarbejdspartnere, som vi har valgt ikke at besøge i denne omgang, I får en tilsvarende driftsvurdering via e-mail.


VIGTIGT - fra Fagteamet i GF Huset

17. august 2018

Vi oplever i øjeblikket en massiv anmeldelse af skader opstået på grund af sætning.

Disse skader opstår på grund af tørken, idet undergrunden, specielt på plastisk ler, skrumper ind hvorved huset sætter sig.

Vi har set meget omfattende skader, som får store konsekvenser for den enkelte husejer.

I et par konkrete tilfælde har vi besluttet, at vi ekstraordinært har givet kunderne en økonomisk kompensation, som ligger ud over den almindelige dækning, da det er meget omfattende og ekstraordinære situationer.

Som udgangspunkt bliver alle disse skader afvist, men de bliver anlagt og registreret hos os, af hensyn til hvis der kommer indgreb fra folketinget eller andet med tilbagevirkende kraft, der gør at vi skal have set på dem igen.

I enkelte tilfælde kan GF Netværket godt blive rekvireret på en sådan skade.

Da bedes I tage ud og besigtige og rapportere til os, oplys kunden om at skaden ikke er dækket, medmindre I opdager en helt anden skadesårsag.

Eller hvis der er spørgsmål kontakt Helene på lok 4287 eller Bente på lok 4301.

Årsag til afvisning:

Ingen dækning på HU eller HS fordi der ikke er tale om en pludselig skade hvor både årsag og virkning skal være sket på et tidspunkt, årsagen her er sket over et længere forløb og proces.

Derudover er skade/ revner sket på grund af sætning direkte undtaget.


Nye samarbejdspartner Hybel VVS ApS

Juli

Vi byder velkommen til følgende nye samarbejdspartner, og glæder os til samarbejdet med;

Hybel VVS ApS v. Mester, VVS-installatør og VVS-tekniker Claus Hybel - firmaet er hjemhørende i 5700 Svendborg og har ca. 9-10 mand ansat.

Firmaet har stor erfaring indenfor VVS-faget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret nogle forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 5700 Svendborg og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af ca. 50 km fra firmaadressen på "prøve" de første 2-3 måneder.

Billedresultat for claus hybel 


Sommerferielukket?

Sommeren 2018

Såfremt I som GF Netværkshåndværker mod forventning lukker firmaet ned i en periode hen over sommeren. Så bedes I venligst meddele os dette til via e-mail med den anførte periode - således Maria og jeg kan tage højde for det i ECB.

E-mail Maria - masi@gfforsikring.dk - er selv på ferie i ugerne 29+30+31.

E-mail Tonny - tojo@gfforsikring.dk - er selv på ferie i ugerne 27+28+29.

Rigtig god sommer til alle smiley


Scalepoint ECB - udfordringer i fredags

11. juni

Godmorgen alle.

I fredags oplevede vi udfordringer i systemet, dette bevirkede at alle beskeder og rekvisitioner gik tabt for en tid.

Her til morgen har Maria Sibbesen været i kontakt med Scalepoint, de giver et lille ja til, at alle beskeder og rekvisitioner burde være generet henover weekenden.

Hvis nogen oplever problemer, eller har spørgsmål til ovenstående er I velkommen til at ringe - Maria Sibbesen tlf. 7224 4546.


Takseringshonorar ved overslags- eller tilbudssager

Vi oplever, at takseringshonoraret sættes ind i afgivne overslag/tilbud som et helt selvstændigt punkt - og det "støjer" lidt overfor alle i en given udbudssituation med flere parter.

Tilbud/overslag skal altid takseringshonoraret indgå i summen af jeres arbejdstimer som i enhver anden tilbudssag for vores/jeres kunder.

Takseringshonoraret afregnes som vanligt som et punkt dog kun hvor I ikke får tildelt opgaven eller hvor skaden afvises/er under selvrisiko.


Firma på prøve - Egerbyg Jyllinge ApS + MD-Byg ApS+Nordvestjysk Elservice ApS

April

Vi byder velkommen til;

Tømrerfirmaet Egerbyg Jyllinge ApS v. Tømrermester Kasper Riis - firmaet er hjemhørende i 4040 Jyllinge og har ca. 6-7 mand ansat.

Firmaet har stor erfaring indenfor Tømrerfaget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en nogle forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 4040 Jyllinge og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 40 km fra firmaadressen og er på "prøve" de første 2-3 måneder.

 

 

Vi byder velkommen til;

Entreprenørfirmaet MD-Byg ApS v. brødrene Michael Dalby Sørensen, tømrermester & Dan Dalby Sørensen, aut. kloakmester - firmaet er hjemhørende i 3200 Helsinge, og de har ca. 15 mand ansat. De kan levere fagene Tømrer, Murer og Kloak.

MD-Byg lægger vægt på at levere ydelser af høj kvalitet og at yde kunderne en god service. De er flittige, ordentlige og præcise i deres arbejde. De er ærlige om opgavens omfang, de er omkostningsbevidste og fokuseret på at overholde tidsfrister.

De kører ud fra 3200 Helsinge og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 50 km fra firmaadressen og er på "prøve" de første 2-3 måneder.

 

Vi byder velkommen til;

Nordvestjysk Elservice ApS v. elinstallatør Søren Olsen - firmaet er hjemhørende i 7700 Thisted samt i 9000 Aalborg, de har ca. 6 mand ansat.

Nordvestjysk Elservice blev startet af elinstallatør Søren Olsen, der har mange års erfaring i branchen som elektriker. I dag beskæftiger firmaet 5 ansatte med afdeling i både Aalborg og Thisted.

Vi har mange års erfaring indenfor både større installationsprojekter og generelt arbejde der hører sig til elektrikerfaget.

Vores fokus er på kvalitet og grundighed. Da vi netop er et mindre firma, er vi meget fleksible i forhold til vores kunder. Vi er fokuserede på at løse alle de problemer, folk står med, og det kan vi gøre relativt hurtigt.

De kører ud fra de to adresser og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 50 km fra firmaadressen og er på "prøve" de første 2-3 måneder.

 


Vi byder velkommen til følgende Tømrerfirmaer i GF Netværket

April

April

Vi byder hjerteligt velkommen til følgende samarbejdspartnere;

VestByg A/S Direktør Tommy Johansen tegner firmaet med ca. 10 ansatte - som GF nu samarbejder med på Tømrer-siden.

De har gennem mange års samarbejde med flere forskellige forsikringsselskaber opnået stor erfaring med udbedring af alle typer bygningsskader, her under bl.a.: brand og stormskader m.m.

De kører ud fra 6710 Esbjerg og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 50 km fra firmaadressen.

Træ & Tryghed Direktør Hans Christian Sahl/HC tegner firmaet med ca. 6 ansatte - som GF nu samarbejder med på Tømrer-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor Tømrer-faget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en nogle forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 6300 Gråsten og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 50 km fra firmaadressen.


GF Netværk - Nyhedsbrev nr. 1. 2018

Er netop udsendt via e-mail og kan tillige hentes her.


 


Vi byder velkommen til følgende firmaer i GF Netværket

Marts

Vi byder hjerteligt velkommen til følgende samarbejdspartnere;

Claus Nielsen`s BLIK & VVS ApS VVS-installatør A.K. Claus Nielsen tegner firmaet med 7 ansatte - som GF nu samarbejder med på VVS-siden.

Firmaet har stor erfaring "2. generation" indenfor VVS-faget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en del forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 4200 Slagelse og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 40 km fra firmaadressen.

Petrowsky A/S Direktør Lars Petrowsky tegner firmaet med ca. 35 ansatte - som GF nu samarbejder med på VVS-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor VVS-faget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en del forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 7100 Vejle og får nogle "faste" postnumre og kører i en radius af 40 km fra firmaadressen.


Vi byder velkommen til følgende 4 samarbejdspartnere

Januar

Vi byder hjerteligt velkommen til følgende samarbejdspartnere;

Håndværk VVS ApS VVS-mester Tony Petersen, med 5 ansatte - som GF nu samarbejder med på VVS-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor VVS-faget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en del forsikringsskader gennem årene. Firmaet er en del af Håndværk A/S.

De kører ud fra 2690 Karlslunde og får nogle "faste" postnumre til at starte med.

ServiceMurerne ApS murermester Michael Poulsen med 5 ansatte - som GF nu samarbejder med på Murer-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor Murerfaget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en del forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 5220 Odense SØ og kører i en radius på 40-50 km fra firmaadressen.

TJS-Faxe A/S direktør Thomas Jørgensen med 18 ansatte - som GF nu samarbejder med på Tømrer, Murer og kloak.

Firmaet har stor erfaring indenfor entreprenørfaget hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret flere forsikringsskader gennem årene. 

De kører ud fra 4640 Faxe og kører i en radius på 40 km fra firmaadressen.

LY-Byg ApS murermester Anders Skov Yderholm og tømrermester Leo Lærkegaard-Mikkelsen, med 22 ansatte - som GF nu samarbejder med på Tømrer- og Murersiden.

Firmaet har stor erfaring indenfor begge fag hos både privat- og erhvervskunder, og firmaet har udbedret en del forsikringsskader siden firmaets start i 2011.

De kører ud fra 7080 Børkop og får nogle enkelte "faste" postnumre til at starte med, og kører i en radius på 40 km fra firmaadressen..

 


I ønskes alle et godt nytår 2018

December 2017

GF og netværksteamet Maria Sibbesen & Tonny Joost ønsker hermed alle et godt nytår.

Tusinde tak for jeres indsats overfor vores fælles kunder og mange tak for et godt samarbejde i året der snart er gået.

Vi slutter året af med ønsket og håbet om et fortsat godt samarbejde i 2018.


Årets GF Netværkshåndværkere 2017

8. december

Se billeder ved at trykke direkte på Overskriften eller Fanebladet Årets firma.

Årets "all-round" firma ud af vores 75 samarbejdspartnere:

Årets GF Netværkshåndværker i 2017 Morsø Tømrer- og Snedkerforretning A/S, Nykøbing Mors.

Kundetilfredshed på 9,48 - Stort tillykke med det.

Runner-up: S. Guldfeldt A/S Tømrer- og murerfirma A/S, Odense med en kundetilfredshed på 9,12.

Årets Tømrerfirma:

Årets GF Netværkshåndværker i 2017 Morsø Tømrer- og Snedkerforretning A/S, Nykøbing Mors. 

Kundetilfredshed på 9,48 - Stort tillykke med det.

Runner-up: S. Guldfeldt A/S Tømrer- og murerfirma A/S, Odense med en kundetilfredshed på 9,12.

Årets VVS-firma:

Årets GF Netværkshåndværker i 2017 Finn Qvist Jensen VVS ApS, Esbjerg. 

Kundetilfredshed på 9,43 - Stort tillykke med det.

Runner-up: Pers VVS ApS, Regstrup på Sjælland med en kundetilfredshed på 9,0.

Årets Kloakfirma:

Årets GF Netværkshåndværker i 2017 er Stæten Entreprenør ApS, Frederikshavn.

Kundetilfredshed på 9,96 - Stort tillykke med det.

Runner-up: Murermester Lars Johanning A/S, Aabenraa med en kundetilfredshed på 8,9.


Overskudsdeling til vores kunder i 2018

December

Så er det ved at være tid til overskudsdeling igen, og i 2018 deler kunderne et samlet overskud på mere end 145 mio. kroner.

På bilforsikringen varierer overskudsprocenten som altid fra klub til klub, mens overskuddet på de andre private forsikringer (indbo, hus, ulykke, hundeansvar) er 4 procent.


Vi byder velkommen til Egil Rasmussen a/s

12. december

Vi byder hjerteligt velkommen til Entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen a/s med 170-200 ansatte - som GF nu samarbejder med på Tømrer- og Murersiden.

Firmaet har stor erfaring indenfor håndværksfaget hos både privat- og erhvervskunder. Afdelingsleder Søren Brøndum står for serviceafdelingen med 6 håndværkstaksatorer på takserings- og vurderingssiden, og firmaet har udbedret en del forsikringsskader gennem årene.

De kører ud fra 7000 Fredericia og får 4 "faste" postnumre til at starte med i en prøveperiode.


Årets GF Netværkshåndværker 2017 ?

december 2017

Vi kårer "Årets GF Netværkshåndværker 2017" for første gang og dette sker på baggrund af kriterierne; firmaet udmærker sig ved både at have opnået en fornuftig middelskade & samtidig absolut højeste kundetilfredshed. Der kåres i følgende 4 grupper/fag i GF netværket;

For alle 75 firmaer / Faget Tømrer / Faget Kloak / Faget VVS

Der uddeles indrammet diplom & vin til hver af de 4 grupper/fag. Uddelingen sker "hjemme hos" firmaet, med deltagelse af den lokale distriktstaksator. 

Kåringen offentliggøres på fredag d. 8. december og i uge 50 uddeles diplomerne hos de 4 "kårede" firmaer, og efterfølgende opslag med fotos.

Forudsætning, at firmaet i 2017 har afsluttet og faktureret mindst 30 sager. Middelskaden skal være lig med eller under landsgennemsnittet for faget og samtidig den absolut højeste kundetilfredshed.


ERFA-møde nr. 5 af 5 er netop afholdt i Galten v. Århus hos SSG A/S

1. december 2017

Tusinde, tusinde tak for et "ik så ringe" fremmøde i Galten i går torsdag d. 30. november 2017, som var det sidste sted på landstournéen, med 15 firmaer ud af 21 - med 29 deltagere fra hele Øst- og Vestjylland samt helt fra Nordjylland.

Tak for en rigtig god stemning og god spørgeiver hos jer - og et stort tak til centerleder/driftschef Jens Rønnest /SSG A/S for lån af flot mødelokale, og et godt fugtteknisk indlæg af Henrik Østergaard - samt kaffe, mad & drikke.

I år deltog 101 deltagere fra GF Netværket, samt 10 ledere, fugtspecialister fra SSG A/S, i vores 5 ERFA-møder rundt i landet - GF Forsikring siger hermed mange tusinde tak for det.


5 ERFA-møder rundt i landet august-november 2017

ERFA 2017

Vi følger op på sidste års succes og tager en ERFA-møderunde rundt i landet, hvor alle fag inviteres med. I får mulighed for at møde hinanden på tværs af faggrænserne og kan møde bl.a. vores taksatorchef Nikolaj Clasen, de lokale distriktstaksatorer, samt en af vores skarpe fagspecialister Bente eller Helene fra fagteamet i GF Huset/Odense.

Arrangementet er frivilligt, GF byder dog på ca. 3 ERFA-timer med indlæg, fælles debat og SSG A/S byder på kaffe & the, vand og frokostsandwich.

(ERFA-mødet indeholder tillige et indlæg af SSG A/S i en ny metode for fugtteknik ved deres dygtige fugtspecialister).

Vi starter i år op på dejlige Fyn og til Sjælland samt slutter i Jylland ved Galten.

FYN: Torsdag i august kl. 9.30-12.30.

Årslev ERFA-møde nr. 1/5: (20 deltagere)

d. 24. august afholdes hos SSG A/S Center Odense - Hudevad Byvej 17, 5792 Årslev.

SJÆLLAND: Torsdage i september kl. 9.30-12.30.

Regstrup ERFA-møde nr. 2/5: (32 deltagere)

d. 12. oktober afholdes hos SSG A/S Center Holbæk - Virkelyst 31, 4420 Regstrup.

​Næstved ERFA-møde nr. 3/5: (20 deltagere)

d. 19. oktober afholdes hos SSG A/S Center Næstved - Smedevænget 14, 4700 Næstved.

JYLLAND: Torsdage i november kl. 9.30-12.30.

Vejle ERFA-møde nr. 4/5: (30 deltagere)

d. 9. november afholdes hos SSG A/S Center Vejle - Englandsvej 1, 7100 Vejle.

Galten ERFA-møde nr. 5/5: (27 deltagere)

d. 30. november afholdes hos SSG A/S Center Aarhus - Bjarkevej 8, 8464 Galten.

Vigtigt:

GF Netværket modtager en Outlookkalender invitation ca. 14 dage før mødet afholdes i dit/jeres område.

I bedes venligst "acceptere" eller "afslå" invitationen - så vi ved hvem der deltager fra jeres firma, I kan selvfølgelig også videresende invitationen internt.

NB: max. to deltagere fra hvert firma.


ERFA-møde nr. 4 af 5 er netop afholdt i Vejle hos SSG A/S

10. november 2017

Tusinde tak for et fantastisk fremmøde i Vejle i går torsdag d. 9. november 2017, som var det fjerde sted på landstournéen, med 11 firmaer ud af 13 - med 32 deltagere fra hele Sønderjylland, Trekantsområdet og lidt Nordvest for.

Tak for en rigtig god stemning og super god spørgeiver hos jer - og et stort tak til centerleder/driftschef Carsten Hoeg /SSG A/S for lån af de flotte lokaler, og et godt fugtteknisk indlæg af Henrik Østergaard - samt god kaffe, mad & drikke.


ECB Håndbogen er netop opdateret

Så er ECB Håndbogen d. 30. oktober 2017 tilrettet Scalepoints nyeste release.


Vi byder velkommen til Christensen & Berg VVS A/S

2. november 2017

Vi byder hjerteligt velkommen til Christensen & Berg VVS A/S med ca. 17-20 ansatte - som GF nu samarbejder med på VVS-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor servicearbejder hos både privat- og erhvervskunder, samt på taksering og vurdering, og har udbedret en del forsikringsskader gennem årene. De tilbyder rørtætning med Unipak.

De kører ud fra 2000 Frederiksberg, primært i København og Nordpå.


Øvrige aftaler med kunden

Hele året

GF appellerer til, at Besigtigelsesrapporten og tilbud kun omhandler det omfang som skaden udgør, og som I er blevet rekvireret til at vurdere for os. Besigtigelserapporten skal altid mailes til kunden som orientering via Beskeder.

Øvrige aftaler I måtte indgå direkte med kunden, bør tillige indgås skriftligt, således der ikke er nogen tvivl om omfang, pris, og opstart af udbedring – inden arbejdet udføres og faktureres selvstændigt af jer.

Disse aftaler er alene et mellemværende mellem kunden og jer som virksomhed, og kunne f.eks. være udskiftning af et vindue, isætning af en rottespærre, montering af et nyt blandingsbatteri mv. Kunden skal kende og acceptere deres andel af denne merydelse.


Nyt faneblad omkring vejrligsskader udkommet

26. oktober 2017

Vores fagteam Bente & Helene og overtaksator Bjarne Stage har udarbejdet en generel information omkring årstidernes forskellige skadesårsager og håndteringen heraf i GF regi.

Den generelle information er tilgængelig som et nyt faneblad med undermenuer i årstider øverst på denne partnerside.

Se de gode vejledninger til 5 forskellige vejrligssituationer efter storm, skybrud, hagl, snetryk, frostsprængning.


ERFA-møde nr. 3 af 5 er netop afholdt i Næstved hos SSG A/S

20. oktober 2017

Tusinde tak for et fantastisk fremmøde i Næstved i går torsdag d. 19. oktober 2017, som var det tredie sted på landstournéen, med 11 firmaer ud af 12 - med 20 deltagere fra hele Sydsjælland.

Tak for en rigtig god stemning og super god spørgeiver hos jer - og et stort tak til centerleder Lars Nielsen/SSG A/S for lån af lokaler, og et rigtigt godt fugtteknisk indlæg af Kenneth Jensen - samt god kaffe, mad & drikke.

På gensyn i 2018 smiley på Sydsjælland.


ERFA-møde nr. 2 af 5 er netop afholdt i Regstrup hos SSG A/S

13. oktober 2017

Tusinde tak for et fantastisk fremmøde i Regstrup ved Holbæk, som var andet sted på landstournéen, med 14 firmaer ud af 17 - med deltagere fra hele Midtsjælland og op. Tak for en rigtig god stemning og super god spørgeiver hos jer - og et stort tak til centerleder Bent Jørgensen/SSG A/S for lån af lokaler, et rigtigt godt fugtteknisk indlæg samt kaffe, mad & drikke.

På gensyn i 2018 smiley på Sjælland.


Vi byder velkommen til Aksel Jensen & Søn ApS - VVS

10. oktober 2017

Vi byder hjerteligt velkommen til Aksel Jensen & Søn ApS med ca. 5 ansatte - som GF nu samarbejder med på VVS-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor servicearbejder på privat og erhverv, samt på taksering og vurdering, og har udbedret en del forsikringsskader gennem årene.

De kører ud fra 4700 Næstved, primært på Østsiden af Næstved.


Goritas A/S er oprettet som samarbejdspartner i ECB Scalepoint

27. september 2017

Vi har oprettet Goritas bygningsundersøgelser i ECB Scalepoint og firmaet kan nu tilknyttes på den enkelte skade af sagejeren. Alle firmaets medarbejdere er oprettet som brugere på den fælles platform.

Håbet er at det giver en nemmere og dermed bedre kommunikation partnerne imellem.


Ny distriktstaksator på Sjælland - Storkøbenhavn

14. september 2017

Vi byder et stort velkommen til vores nye kollega i GF Huset; Bygningstaksator Filip Sander Nielsen som starter op mandag d. 2. oktober 2017.

Filip kommer fra forsikringsbranchen med bl.a. en skadekonsulenteksamen samt solid tekniker/håndværkerbaggrund og er bosiddende i Birkerød med hustru & 3 unger.

Vi glæder os meget til samarbejdet og han deltager i vores to ERFA-møder på Sjælland.

Sjælland er således fra oktober bemandet med 5 bygningstaksatorer og to indbotaksatorer.


ERFA-møde nr. 1 af 5 er netop afholdt i Odense hos SSG A/S

25. august 2017

Tusinde tak for et flot fremmøde i Odense, som var første sted på landstournéen, vi var næsten fuldtallige med 9 firmaer ud af 11 - med deltagere fra hele Fyn samt en rigtig god stemning og god spørgeiver hos jer - og et stort tak til SSG A/S for lån af lokaler, et godt fugtteknisk indlæg samt kaffe, mad & drikke.

På gensyn i 2018 smiley på Fyn.


GF byder velkommen til Asnæs Maskinsnedkeri ApS - Tømrer og Murer

2. august 2017

Vi byder hjerteligt velkommen til Asnæs Maskinsnedkeri ApS med ca. 20-25 ansatte - som GF nu samarbejder med på Tømrer- og murersiden.

Firmaet har stor erfaring indenfor større fag-entrepriser, samt på taksering og vurdering, og har udbedret en del forsikringsskader gennem årene.

De kører ud fra 4550 Asnæs dvs. primært i Odsherred på Sjælland og kører i en radius på ca. 40 km ud fra Asnæs.


GF byder velkommen til Installationsfirmaet Svend Nøddegård Hansen ApS - El

31. juli 2017

Vi byder hjerteligt velkommen til Installationsfirmaet Svend Nøddegård Hansen ApS med ca. 8 ansatte - som GF nu samarbejder med på El-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor større El-entrepriser, og lidt mindre på taksering og vurdering, men har udbedret en del forsikringsskader gennem årene.

De kører ud fra 3320 Skævinge dvs. primært Nordsjælland og kører i en radius på ca. 70 km ud fra Skævinge.


Øvrige aftaler med kunden

25. juli 2017

GF appellerer til, at Besigtigelsesrapporten og eventuelt tilbud kun omhandler det omfang som skaden udgør, og som I er blevet rekvireret til at vurdere for os.

Øvrige aftaler I måtte indgå direkte med kunden, bør tillige indgås skriftligt, således der ikke er nogen tvivl om omfang, pris, og opstart af udbedring – inden arbejdet udføres og faktureres selvstændigt af jer.

Disse aftaler er alene et mellemværende mellem kunden og jer som virksomhed, og kunne f.eks. være udskiftning af et vindue, isætning af en rottespærre, montering af et nyt blandingsbatteri mv. Kunden skal kende og acceptere deres andel af denne merydelse.


Sommerferie ?

Sommeren 2017

Såfremt I som GF Netværkshåndværker (mod forventning) lukker firmaet helt ned i en periode hen over sommeren - så bedes I venligst meddele os dette til via e-mail med den anførte periode - således vi kan tage højde for det i ECB.

E-mail Maria - masi@gfforsikring.dk

Eller

E-mail Tonny - tojo@gfforsikring.dk


Pop-up ved Besigtigelsesrapport med status Uafklaret

28. juni 2017

Vi har torsdag d. 29. juni måtte åbne for en pop-up besked med en advarsel om at GF dvs. Sagsejeren - desværre ikke får en besked ved indsendelse af;

Besigtigelsesrapporter med status "Uafklaret" uden kalkulation.

Derfor skal sagsejeren altid "vinges af" med en kort Besked om at GF skal tage stilling til indholdet af den Besigtigelsesrapport I indsender med status Uafklaret.


Udsat: Forsikringsteknisk kursus i GF Huset for Kloakfaget

2017-18

Et kursus med udgangspunkt i vores forsikringsbetingelser - for Kloakfaget bliver afholdt af vores fagspecialister Helene og Bente, i GF Huset i Odense.

Kloak - forsikringsteknisk kursus med gæsteindlæg (pt. ukendt fagperson);

2017, kl. 09.00 - ca. 15.00.

Kurset er med indbudt deltagelse af vores kloakfirmaer fra hele landet, og afholdes i GF Huset i det centrale Odense, med lidt morgenkaffe/the og rundstykker ved kursuslokalet samt fælles frokost i vores kantine.

Indbydelse følger via e-mail.

Seneste tilmelding er fredag xx.


Vi byder velkommen til Aagaard Jensen Gruppen A/S - kloak

26. juni 2017

Vi byder hjertelig velkommen til firmaet Aagaard Jensen A/S som GF nu samarbejder med på kloaksiden.

Firmaet har stor erfaring indenfor større entrepriser, og lidt mindre på taksering og vurdering, men har udbedret en del forsikringsskader gennem årene på Kloaksiden.

De kører ud fra Vejleområdet og har fået tildelt postnumre omkring Vejle i indkøringsperioden.


Erhverv er gået i "luften" i juni måned

2017

I året hvor GF Forsikring fylder 50 år - er det besluttet at GF fremover kan indtegne branchen Erhverv for både bygning og indbo, udover vores nuværende indtegning på Privat og Landbo. 

Erhvervsbetingelserne er lagt op på partnersiden under faneblad Forsikringbetingelser.

Skader vil blive styret via vores Fagteam og GF Netværket vil blive benyttet i det omfang det giver mening.


GF indbotaksatorer kan nu også rekvirere GF netværket.

29. maj 2017

Vores 5 distriktstaksatorer på indbo - kan nu vælge at kontakte GF Netværket i ECB - i forbindelse med f.eks. et indbrud hvor der også er sket følgeskade på bygningen, såfremt vores fælles kunde ønsker at benytte denne mulighed for god hjælp.


Vi byder velkommen til Brdr. Andersen, Randers A/S - VVS

29. maj 2017

Vi byder hjertelig velkommen til en "gammel" kending; firmaet Brdr. Andersen A/S -som GF allerede samarbejder med på kloaksiden og nu tilbyder deres assistance på VVS-siden.

Firmaet har stor erfaring indenfor større entrepriser, samt med taksering og vurdering samt udbedring af forsikringsskader på Kloak- og VVS-områderne.

De kører ud fra Randers området og har fået tildelt et par postnumre.


VIGTIGT: Start opgaven nedsat til 8.000 kr.

25. april 2017

Vi har valgt at nedsætte beløbsgrænsen for hurtig igangsætning (start opgaven) med det samme til max. 8.000 kr. (evt. beløbsgrænse kan altid ses i ECB på rekvisitionen) skadesbegrænsning kan således udføres.

Der skal ALTID fremsendes overslag/tilbud i alle opgaver som samlet set vurderes at komme over 8.000 kr. og det skal ske inden selve reparationen finder sted.

Det skal ses i lyset af nogle "uheldige sager" med igangsætning af reparation - uden der har været dækning for selve skaden - dette vil vi gerne minimere eller helst undgå sker fremover. Samt en generelt stigning i middelskaden for skader under 15.000 kr.

Husk at vurdere om skaden er dækket - inden I igangsætter arbejdet; ved tvivl kan I spørge skadebehandleren, distriktstaksator eller fagteamet. 


Super support til GF Netværket

April 2017

Skadebehandler Maria Sibbesen som fysisk sidder i GF huset i Odense, er nu med på GF Netværksholdet, og kan yde følgende support overfor alle brugere af GF Netværket:

 1. Generelle henvendelser omkring Scalepoint ECB.
 2. Rettelser af faktura/betaling/kontonumre i ECB og i vores skadesystem TIA.
 3. Hjælpe med undervisning i brugen af ECB.

Du kan kontakte Maria Sibbesen på telefon 7224 4546, e-mail masi@gfforsikring.dk

GF Netværk - Nyhedsbrev nr. 1. 2017 er udsendt


Der udsendes et nyhedsbrev hvert kvartal pr. mail til alle firmaer som er tilknyttet GF netværket, for at henlede opmærksomheden til denne partnerside og det kan tillige downloades herover som PDF fil.


Vi byder velkommen til skadeservicefirmaet SSG A/S

Marts 2017

Som en del af udviklingen og en fornuftig fleksibilitet i skadeservicearbejdet har GF Forsikring indgået et samarbejde med SSG A/S på landsplan.

SSG A/S fungerer som hidtil på Fyn med døgnvagt og tilkald udenfor normal arbejdstid, affugtningsopgaver mv.

Det er nu også muligt for vores skadebehandlere og distriktstaksatorer, at rekvirere og udbyde opgaver i underhåndsbud - mellem SSG A/S og Dansk Bygningskontrol A/S.

Vi glæder os til samarbejdet og byder SSG A/S velkommen i det gode selskab.


HUSK at sende Besigtigelsesrapport til kunden i ECB

6. marts 2017

Reminder. (forudsætningen for at aftalesedlen udgik - er at I altid sender en Besigtigelsesrapport til kunden på mail eller pr. post). Med f.eks. flg. ordlyd.

Ligger også til download under fanebladet Vejledninger under Vejledninger.

Forsikringstager giver ved at svare på denne besked, med vedhæftet Besigtigelsesrapport, tilladelse til at faktura for udbedring af skaden sendes direkte til forsikringsselskabet for betaling.

Der tages forbehold for forsikringsselskabets endelige godkendelse af den besigtigede skadesvurdering og økonomi.

Vær opmærksom på...

at hvis De ønsker ændringer i den aftale der er indgået med håndværkeren, skal De altid henvende Dem direkte til denne for at få en accept.

Og husk...

De er altid velkommen til at kontakte håndværkeren hvis De har spørgsmål til skaden.

Hvis De i øvrigt har kommentarer eller spørgsmål til Deres forsikringer, kan De kontakte GF Forsikring’s hovedkontor på telefon 70 13 80 80.

Dette kræver at I altid/hver gang;

 1. Ved besigtigelsen/pr. telefon spørger ind til kundens e-mailadresse og selv tilretter den i ECB om nødvendigt.

  (sker under Deltagere og Ret forsikringstager).

 2. Skriver en fyldestgørende Besigtigelsesrapport, der indeholder alle fakta i Skadebeskrivelse - dvs. skadesårsag, skadeomfang, en eller flere selvrisici samt relevante skadefotos.
 3. Sender en Ny besked i ECB til kunden og skriver f.eks. ”Ovenstående besked” SAMT vedhæfter Besigtigelsesrapporten.

  (sker i Beskeder/Ny besked samt vælger kunden – husk at checke deres mailadresse – samt vælger Tilføj/Tilføj filer fra skaden – vælger Besigtigelsesrapport)

Hvis ikke dette sker - vil GF være nødsaget til at udsætte betalingen til jer - indtil Besigtigelserapporten er sendt til kunden med ordlyden.


Alle skader har medio marts en fast sagsejer

Marts 2017

Fra i dag har alle skader en fast sagsejer - så nu kan man kontakte sagsejeren direkte under Beskeder eller ved at ringe til dem i Skadeafdelingen.

Det betyder i praksis, at hver eneste skadessag har en sagsejer; skadebehandler eller distriktstaksator så I kan altid se hvem der er sagsejer - oppe i toppen af selve skadebilledet i ECB.


Vigtigt: Glas- og indbrudsskader

Februar 2017

I skal være meget opmærksomme på; at vores fælle kunde alene har krav på samme glastype som de har anmeldt skade på.

Hvis vores kunder ikke har f.eks. 3 lags termo, eller energiruder ved skadens opståen - ja, så skal vores erstatningsopgørelse/tilbud afspejle det som er på stedet.

Kunden kan godt vælge at "opgradere" sin rude til en bedre type - men så skal kunden også selv afholde merudgiften til materialer og håndtering.


Er du blevet Certificeret Håndværkstaksator?

Hvis du eller dine medarbejdere er blevet certificeret håndværkstaksator (3.60 Bygningsforsikring – håndværkstaksering) med afgang fra Forsikringsakademiet - så skal der lyde et stort tillykke herfra og lad os så lige vide det.

Send en mail med navnet på medarbejderen; til Tonny Joost på tojo@gfforsikring.dk og vedhæft evt. eksamensbevis som PDF.

GF samler på de gode tiltag og bruger alene denne viden internt i GF Forsikring, så vi ved hvilke firmaer der i f.eks. en såkaldt mangeskadesituation (storme mv.) kan tilbyde en certificeret håndværkstaksator til at hjælpe os.


I ønskes alle en rigtig glædelig jul & godt nytår 2017

December 2016

GF Forsikring ønsker hermed jer alle en glædelig jul & et godt nytår.

Tusinde tak for jeres indsats overfor vores fælles kunder og mange tak for et godt samarbejde i året der snart er gået.

Vi slutter året af med ønsket og håbet om et rigtigt godt samarbejde i 2017.


Ferieafløser i uge 1/2017

27. december 2016

Tonny Joost holder ferie i uge 1/2017 og er retur mandag d. 9. januar, og læser derfor ikke mails før han er tilbage på kontoret.
Mails sendes ikke automatisk videre til en kollega.

Haster det, kan du prøve at ringe til ferieafløser distrikstaksator Nick Lohmann tlf. 5164 7037 eller vores skadeafdeling/bygning på 7224 4333.


HUSK - Besigtigelsesrapporten til kunden i ECB

15. december 2016

Reminder. (forudsætningen for at aftalesedlen udgik - er at I altid sender Besigtigelsesrapporten til kunden).

Dette kræver at I altid/hver gang;

 1. Ved besigtigelsen/pr. telefon spørger ind til kundens e-mailadresse og selv tilretter den i ECB om nødvendigt.

  (sker under Deltagere og Ret forsikringstager).

 2. Skriver en fyldestgørende Besigtigelsesrapport, der indeholder alle fakta i Skadebeskrivelse - dvs. skadesårsag, skadeomfang, en eller flere selvrisici samt relevante skadefotos.
 3. Sender en Ny besked i ECB til kunden og skriver f.eks. ”Hermed fremsendes Besigtigelsesrapport i forbindelse med den anmeldte skade” SAMT vedhæfter Besigtigelsesrapporten.

  (sker i Beskeder/Ny besked samt flueben i kunden – husk at checke deres mailadresse – samt vælger Tilføj/Tilføj filer fra skaden – vælger Besigtigelsesrapport)


Sammenfald mellem en Byggeskadeforsikring og Husforsikringen

9. december 2016

Fagteamet oplyser følgende jvf. konkret spørgsmål fra Palle Duemose på vores møde torsdag d. 8. december 2016.

Vi har på mødet aftalt, at vi ville informere nærmere om skader hvor der er sammenfald mellem Byggeskadeforsikring og Husforsikringen.

Dækningen på husforsikring er subsidiær (husforsikringen træder i stedet for byggeskadeforsikringen - hvis denne ikke er gældende) i forhold til Byggeskadeforsikringen.

Det er typisk skader på grund af byggesjusk der er dækket over byggeskadeforsikringen.

Der kan i nogen tilfælde være tale om rørskader, hvor der kan være tvivl om årsagen. Såfremt at årsag er forkert samling og utætheden har været tilstede fra husets opførelse, er det en skade der skal dækkes på byggeskadeforsikring. Da vi på de nye husbetingelser 42-1 ikke dækker skade som er sket før forsikringstiden i GF.

På vores gamle husbetingelser 41-3 dækker vi ikke: utætheder i skjulte indvendige gas- , olie-, vand-, varme eller afløbsrør som er opstået inden forsikringens tegning jfr. pkt 12B.

Derfor i de tilfælde hvor vi kan bevise at skaden/utætheden er opstået før vor ikrafttrædelse skal skaden altid afvises.


Teknologisk Institut´s indlæg - forsikringsteknisk kursus for VVS-faget

8. december 2016

Vi har lagt det super gode indlæg fra Seniorkonsulent Leon Steen Buhl fra Teknologisk Institut - på vores partnerside under Vejledninger/GF Kursus slides.

Leon Steen Buhl kan kontaktes via e-mail på lsb@teknologisk.dk eller via telefon på 7220 2000.


Bliv klar til efterårsstorm - har GF skrevet ud til vores kunder...

Oktober 2016

Sidste efterår rasede Gorm og Helga, og de efterlod sig i alt 52.000 bygningsskader.

Erstatningerne til de danske husejere løb op i 570 mill. kroner.

Vil du undgå at komme med i dette års statistik over stormskader, så er det nu, du skal forberede dig og gå din grund og dit hus igennem.

Herunder gode råd til husejeren:

http://www.gfforsikring.dk/Toolbar/Undgaa-skader/Bolig/Forebyg-stormskade


Ny rammeaftaler indgået i november

25. november 2016

Vi byder velkommen i "det gode selskab" til El-installatør Fyns Elteknik A/S fra Odense S. Firmaet har stor erfaring indenfor større entrepriser, samt med taksering og vurdering samt udbedring af forsikringsskader. De kører på hele Fyn.

Tømrerfirmaet Østergades Snedker & Tømrerforretning (SSG) i Rønne på Bornholm. Firmaet har erfaring indenfor bygge-entrepriser og udbedring af forsikringsskader.  I første omgang får de ingen faste postnumre - men rekvireres på km-afstanden mellem firmaet og kunden.

GF Bornholm har i perioder brug for hjælp på Tømrerområdet og specielt ved stormskader mv., samt ved tilbud på større opgaver.


Forsikringsteknisk kursus i GF Huset i Odense for VVS-faget

24. oktober 2016

Kursus i vores bl.a. vores forsikringsbetingelser - for VVS-faget bliver afholdt af vores fagspecialister Helene og Bente i GF Huset i Odense.

VVS - forsikringsteknisk kursus, med gæsteindlæg af Leon Steen Buhl, Seniorspecialist fra Teknologisk Institut - afholdes; 

Torsdag d. 8. december 2016, kl. 09.00 - ca. 15.00.

Kurset er med deltagelse fra hele landet, og afholdes i GF Huset i det centrale Odense, med lidt morgenkaffe/the og rundstykker samt fælles frokost i vores kantine.

Seneste tilmelding er fredag d. 2. december.

Status d. 7. december:

Der er mandag d. 24. oktober inviteret 24 VVS firmaer fra hele landet.

22 af 24 firmaer har meldt tilbage og der er tilmeldt 28 deltagere fra hele landet incl. Bornholm.

(incl.3 firmaafbud fra Fredericia, Ryomgård & Bornholm).


Ny rammeaftale indgået i oktober

27. oktober 2016

Vi byder velkommen i "det gode selskab" til Tømrerfirmaet GFK HUSE ApS fra Sakskøbing på Lolland. Firmaet har stor erfaring indenfor bygge-entrepriser og udbedring af forsikringsskader. I første omgang får de ingen faste postnumre - men rekvireres på km-afstanden mellem firmaet og kunden.

GF på Lolland & Falster har i perioder brug for hjælp på Tømrerområdet og specielt ved stormskader mv., samt ved tilbud på større opgaver.


Aftalesedlen er hermed afskaffet...

29. september 2016

Vi har igen lyttet til GF Netværket (igennem en længere periode) og nu har vi også hørt jer – Aftalesedlen afskaffes fra Oktober 2016 og skal herefter ikke længere benyttes.

(jeres input og ønsker er vendt med vores Fagteam samt ledelsen i GF, og kun derfor er dette nu en realitet fra Oktober 2016)

Dette kræver blot at I altid;

 1. ved besigtigelsen spørger ind til kundens e-mailadresse og selv tilretter den i ECB om nødvendigt.

  (sker under Deltagere og Ret forsikringstager).

 2. skriver en fyldestgørende Besigtigelsesrapport, der indeholder alle fakta i Skadebeskrivelse - dvs. skadesårsag, skadeomfang, en eller flere selvrisici samt relevante skadefotos.
 3. herefter sender en Ny besked i ECB til kunden og skriver f.eks. ”Hermed fremsendes Besigtigelsesrapport i forbindelse med den anmeldte skade” SAMT vedhæfter Besigtigelsesrapporten.

  (sker i Beskeder/Ny besked samt flueben i kunden – husk at checke deres mailadresse – samt vælger Tilføj/Tilføj filer fra skaden – vælger Besigtigelsesrapport)

Vi håber at dette tiltag vil gøre at sagsforløbet opleves mere smidigt for både vores fælles kunde og for jer.

Hvis I ikke kan undvære aftalesedlen - så brug den.


Udfordringer med at logge på Scalepoint ECB

26. oktober 2016

Vi oplever pt. en udfordring som berører servicepartnerne på ECB.

Fejlen ligger i den besked I fik frem da I forsøgte at logge ind her til morgen. Vi har slettet den besked så alle brugere der ikke har set den kan logge på som normalt.

Servicepartnere der allerede har set beskeden er berørte af fejlen og kan derfor ikke logge ind bagefter.

Hvis I bruger dette link https://entry.scalepoint.com/ecx/host/Account/Login

Vil I kunne logge på igen. 

Scalepoint arbejder på at få løst udfordringen hurtigst muligt.


Opsigelse af samarbejdet med John Jensen VVS A/S - Sjælland

31. august 2016

GF Forsikring har d.d. besluttet at opsige samarbejdet med John Jensen VVS A/S fra Hedehusene på Sjælland.

Årsag:

GF Forsikring mener ikke at samarbejdet har været tilfredsstillende eller at arbejdet er udført i henhold til rammeaftalens aftalegrundlag.


Nye rammeaftaler indgået i august

August

Vi byder velkommen i "det gode selskab" til følgende samarbejdspartnere;

Warberg & Skov VVS ApS fra København/Kastrup. Firmaet har stor erfaring indenfor VVS-entrepriser, håndværkstaksering samt udbedring af forsikringsskader.

GoBo Byg Teknik A/S fra Ølstykke/Sjælland. Firmaet har også stor erfaring indenfor VVS-entrepriser, håndværkstaksering samt udbedring af forsikringsskader.

Per`s VVS ApS fra Regstrup/Vestsjælland. Firmaet har også stor erfaring indenfor VVS-entrepriser, håndværkstaksering samt udbedring af forsikringsskader.

Tømrermester Bernow Jespersen & Søn ApS fra Store Fuglede/Vestsjælland. Firmaet har meget stor erfaring indenfor tømrer-entrepriser, håndværkstaksering samt udbedring af forsikringsskader.


ECB håndbog i brug af systemets basale funktioner

9. august 2016

GF har udarbejdet en mindre håndbog som kan benyttes som støtte i det daglige brug af ECB programmet.

Giver et indblik i de basale funktioner for GF Netværkshåndværkeren i ECB-systemet.

Download håndbogen som PDF til din PC og benyt den når behovet er der i det daglige arbejde - findes under Fanebladet Vejledninger - GF ECB Håndbog.

Håndbogen vil løbende blive opdateret.


Ny rammeaftale indgået i juli

26. juli

Vi byder velkommen i "det gode selskab" til VVS Firmaet Pilegaard-Henriksen A/S fra Odense/Fyn, med filialer flere steder i Danmark - vi benytter i første omgang deres Vejleafdeling. Firmaet har stor erfaring indenfor VVS-entrepriser, håndværkstaksering og udbedring af forsikringsskader.


OK Forsikring og DM Forsikring har set dagens lys via GF Forsikring

30. Juni 2016

GF Forsikring har indgået aftaler med følgende partnere om at sælge forsikringer til deres kunder;

Begge selskabers forsikringsbetingelser er uploadet sammen med GF Forsikrings egne betingelser og er næsten enslydende.

Energiselskabet OK og GF Forsikring vil samarbejde om at sælge forsikringer til OK's kunder.

De to kundeejede selskaber, GF Forsikring og energiselskabet OK, indgår et samarbejde og vil i den kommende tid tilbyde OK’s kunder forsikringer under navnet OK Forsikring.

En ny forsikringsgruppe til medlemmer af Dansk Magisterforening har set dagens lys.
 
DM Forsikring er navnet på den nye forsikringsgruppe, der fremover vil tilbyde private forsikringer til de 50.000 medlemmer af Dansk Magisterforening. Den er blevet til gennem et strategisk partnerskab med det kundeejede GF Forsikring.


Sommerferie

Sommeren 2016

Såfremt I som GF Netværkshåndværker (mod forventning) lukker firmaet helt ned i en periode hen over sommeren - bedes I venligst skriftligt meddele dette til netværkskoordinatoren - således vi kan tage højde for det i ECB.


Goritas indlæg - forsikringsteknisk kursus for tømrerfaget

27. juni 2016

Vi har lagt det super gode indlæg fra Vicedirektør Angela Steinfurth - dvs. Goritas Svampekursus på vores partnerside under Fagvejledninger; Vejledninger.


Der arbejdes på at gøre det lidt nemmere

24. juni 2016

Aftaleseddel som tekst/besked eller send som E-mail i ECB til kunden:

Vi har herover uploadet en tekstskabelon som I kan benytte i ECB ved beskeder til kunden, Besigtigelsesrapporten bør vedhæftes sammen med teksten og sendes som Ny besked til kunden - dette kan træde i stedet for en fysisk medbragt aftaleseddel eller E-mail aftaleseddel.

Husk at "Aftalesedlen" altid nemmest kan udarbejdes direkte online i ECB - det er faktisk blot besigtigelserapporten der automatisk omdannes til en Aftaleseddel og E-mailes direkte til kunden fra ECB. Skriv derefter en Ny besked til kunden.

Kunden skal som accept af indgået aftale/aftaleseddel - blot svare retur på den Ny besked I efterfølgende sender via ECB.

ECB manual er under udarbejdelse med tekst og billeder.

Skadesbestemt brev til kunden - ved anmeldelse af en skade:

GF fremsender "snarligt" et standardbrev til kunder som anmelder en skade hos os - hvor der står hvad kunden kan forvente at der skal ske; hvem er I, et forventet sagsforløb, selvrisiko tilpasset den enkelte skadesårsag.

Kunden modtage "brevet" direkte som en PDF-fil når skaden anmeldes og I vil kunne se dette brev under Filer i ECB.


Forsikringsteknisk kursus i Odense for Tømrerfaget

23. juni 2016

Kursus i vores forsikringsbetingelser for Tømrerfaget bliver afholdt af vores fagspecialister Helene og Bente på vores hovedkontor i Odense.

Tømrer - forsikringsteknisk kursus, med indlæg af Goritas - afholdes torsdag d. 23. juni 2016, kl. 09.00 - 14.30.

Kurset er med deltagelse fra hele landet, og afholdes på vores hovedkontor i det centrale Odense, med morgenkaffe/the og rundstykker samt frokost i kantinen.

Status af i dag - Tømrerfaget:

Det er inviteret 31 tømrerfirmaer fra hele landet og d.d. er der modtaget tilmeldinger fra 42 deltagere/30 firmaer, incl. fire firmaafbud fra Rødovre, Gilleleje og solskinsøen Bornholm.


Nye rammeaftaler for tømrerfaget indgået i juni

22. juni 2106

Vi byder velkommen i "det gode selskab" til Entreprenørfirmaet Rølund A/S fra Sorø/Sjælland og Guldfeldt Tømrer-Snedker A/S fra Odense/Fyn, samt Tømrer- og Snedkerfirmaet Tønnes & Ulstrup A/S fra Vejle/Jylland - med stor erfaring indenfor tømrerentrepriser, håndværkstaksering og udbedring af forsikringsskader.


Aftaleseddel

8. juni 2016

Der skal altid indsendes en aftaleseddel på hver eneste skadessag i Scalepoint ECB - under Filer; enten som skannet PDF- eller fotodokument. Kan også udarbejdes på selvvalgt dokument - blot der er indgået en aftale med kunden på det der skal udføres.

Såfremt muligt med kundens underskrevet/accept af det der er aftalt ved besigtigelsen.

GF uploader snarligt en mailskabelon som kan benyttes i ECB under beskeder - hvor besigtigelsesrapporten vedhæftes med ordlyden direkte til kunden.

Dette fremgår også af vores Bilag 2 Minihåndbog til rammeaftalen:


4. Aftaleseddel: 

Aftaleseddel (udskrevet fra skadesystemet og håndskrevet aftaleseddel udfærdiges hos kunden) og skal indsættes i skadesystemet indenfor 24 timer efter skadebesigtigelsen er foretaget. 


Ændring i Skadeafdelingen

27. maj 2016

Byggeteknik funktionen på hovedkontoret i Odense nedlægges medio juni måned og vores udfarende taksatorkorps opnormeres samtidig med to mand, til i alt 12 bygningstaksatorer i Danmark;

Bygningstaksator Mads Dallerup Christensen og nyansat bygningstaksator Michael Christiansen.

Fremadrettet vil alle bygningsskader over 20.000 kr. automatisk blive videresendt til Distriktstaksator for vurdering og godkendelse.


ERFA-møde nr. 4 af 4 er netop afholdt i Tårs hos kollega Bo Bach Nielsen

27. maj 2016

Tusinde, tusinde tak for et super flot fremmøde i Tårs som er sidste sted på landstournéen, vi var næsten fuldtallige med deltagere fra både Midt- og Nordjylland samt en rigtig god stemning og god spørgeiver hos jer - og et stort tak til Bo for lån af flotte lokaler samt kaffe, mad & drikke.

Vi medtager igen det positive ønske om at fortsætte dette fælles ERFA-møde på årlig basis - så på gensyn i 2017 smiley


Temamøde: Udnyttelse af solcelleel i énfamiliehuse gennem lagring i batterier eller varmepumpe

23. maj 2016

Temadag hos DTI (GF er ikke arrangør)

På årets længste dag, hvor et almindeligt solcelleanlæg har mulighed for at producere langt mere end der bruges i en privat husholdning, holder vi tema-møde om mulighederne for at at lagre solcelle-el i et énfamiliehus, så det gemmes, til der er brug for det.  Er batterier den rigtige løsning - hvor store skal de være, hvor effektive er de? Eller er det en god idé at kombinere solceller med varmepumpe til brugsvandsopvarmning? Det undersøges i et såkaldt PSO-projekt, der er støttet af Elforsk. På temadagen gennemgås resultaterne og projektet, og forsøgsopstillingen besigtiges.

Så kom til temadag d. 21. juni kl. 13 – 16 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup

Deltagelse er gratis. Tilmelding i dette link

www.teknologisk.dk/k27347


ERFA-møde nr. 3 af 4 er afholdt i Fredericia hos Dansk Bygningskontrol

20. maj 2016

Tusinde tak for et super flot fremmøde i Fredericia - vi var fuldtallige med gæster fra hele Sydjylland og Fyn dvs. fra nær og fjern samt en rigtig god stemning og god spørgeiver hos jer - og et stort tak til DB for lån af lokaler samt kaffe, mad & drikke.

Vi medtager det positive ønske om at fortsætte dette fælles ERFA-møde på årlig basis - så på gensyn i 2017 smiley

1/2 dagskursus i vores forsikringsbetingelser; et kursus for Tømrerfaget og et kursus for VVS-/Kloakfagene - vil blive afholdt af vores fagspecialister Helene og Bente på GFs hovedkontoret i Odense - formentlig et Tømrer-kursus inden sommeren og et VVS/Kloak-kursus efter sommeren 2016.

Kursus for Tømrerfaget med deltagelse fra hele landet, forventes afholdt torsdag d. 23. juni 2016 på vores hovedkontor i Odense - indbydelse udsendes snarligt til alle tømrerfirmaer.


ERFA-møde nr. 2 af 4 er afholdt i Hvidovre hos Dansk Bygningskontrol

29. april 2016

Igen må vi sige jer tusinde tak for et super flot fremmøde fra nær og fjern (tak til Knud-Erik fra Bornholm) samt en rigtig god stemning og spørgeiver - og et stort tak til DB for lån af lokaler samt kaffe, mad & drikke.

Vi medtager det positive ønske om at fortsætte dette fælles ERFA-møde på årlig basis - så på gensyn i 2017 smiley

1/2 dagskursus i vores forsikringsbetingelser; et kursus for Tømrerfaget og et kursus for VVS-/Kloakfagene - vil blive afholdt af vores fagspecialister Helene og Bente på GFs hovedkontoret i Odense - formentlig inden sommeren 2016.

Dansk Bygningskontrol via Regionsdirektør Paw Larsen undersøger pt. mulighederne for at afholde et fugtteknisk kursus for Sjælland - I hører nærmere direkte fra Dansk Bygningskontrol.


ERFA-møde nr. 1 af 4 er afholdt i Maribo hos Dansk Bygningskontrol

8. april 2016

Tusinde tak for et super flot fremmøde samt en rigtig god stemning og spørgeiver - og et stort tak til DB for at lægge lokaler til.

Vi medtager det positive ønske om at fortsætte dette fælles ERFA-møde på årlig basis - så på gensyn i 2017 smiley

Herudover vil vi - affødt af dagens første ERFA-møde så småt begynde at planlægge et fagmøde, dvs. fagvist for fagene Tømrer, VVS og Kloak, med fokus på undervisning i vores forsikringsbetingelser, tømrerfaget får indlæg fra Goritas A/S, jeres egne emner til drøftelse m.m.

Møderækken for de 3 faggrupper forventes at blive afholdt af vores fagspecialister på vores hovedkontor i Odense med Tømrer før sommer- og Kloak/VVS til efteråret.


To honorarer samles i et

27. april 2016

På ERFA-møderne rundt i landet, oplyser GF jer om at, de to honorarer (afvisning/besigtigelse) samles i et honorar - hvilket gør det nemmere i praksis for alle parter, og udgiften er den samme for GF.

Efter hvert ERFA-møde udsendes en mail med et revideret Bilag 1 - som I kan vælge at acceptere eller I kan vælge at bibeholde den oprindelige aftale med to honorarer.

Ved accept via email - vil de to honorarer udgå til fordel for et samlet og straks blive implementeret i Scalepoint.


GF Forsikring afholder 4 ERFA-møder rundt i landet 2016

April & Maj 2016

April er måneden vi afholder den allerførste og årlige ERFA-møderunde rundt i landet, hvor alle fag kan deltage med indtil to repræsentanter fra hvert firma. I får mulighed for at møde hinanden på tværs af faggrænserne og kan møde bl.a. taksatorchef Nikolaj Clasen, de lokale distriktstaksatorer, en skarp fagspecialist fra fagteamet på hovedkontoret og håndværkskoordinatoren.

Arrangementet er frivilligt, GF byder dog på ca. 3 gode ERFA-timer med indlæg, debat samt på kaffe, the, vand og frokostsandwich.

Vi starter på Sjælland - som er det første område GF oprettede GF Netværket i 4. kvartal 2015.

Sjælland: fredage kl. 10-13.00.

 1. ERFA-møde d. 8. april hos Dansk Bygningskontrol A/S - C.E. Christiansensvej 29, 4930 Maribo. (Tilmeldt 21 deltagere)
 2. ERFA-møde d. 29. april hos Dansk Bygningskontrol A/S - Stamholmen 193 B, 2650 Hvidovre. (Tilmeldt 22 deltagere)

Jylland: fredage kl. 10-13.00.

 1. ERFA-møde d. 20. maj hos Dansk Bygningskontrol A/S - Industrivej 10, 7000 Fredericia. (Tilmeldt 33 deltagere)
 2. ERFA-møde d. 27. maj hos kollega Bo Bach Nielsen - Vester Borupvej 20, 9830 Tårs. (Tilmeldt 34 deltagere)

I modtager en Outlookkalender-invitation ca. 14 dage før mødet og bedes venligst melde tilbage hvem der deltager, max. to fra hvert firma.


GF søger Bygningstaksator i Jylland

16. marts 2016

GF Forsikring søger en bygningstaksator til området: Vejle – Give – Brande - Grindsted. Du bliver en del af vores skadeafdeling med ca. 40 taksatorer, hvoraf 13 er bygningstaksatorer.   

Vi forventer du kan starte hurtigst muligt
Send din ansøgning, dit cv og evt. relevante papirer til os på linket nedenfor senest den 31. marts 2016.

Vil du vide mere, så ring til Cheftaksator Nikolaj Clasen på tlf. 41 67 59 10. eller skriv mail til nicc@gfforsikring.dk

Se mere her:

http://www.gfforsikring.dk/Toolbar/Job%20i%20GF/Ledige%20stillinger


GF har adminstratoradgang til Scalepoint ECB-systemet

3. marts 2016

GF har overtaget administrationen af GF Netværket på ECB-systemet, og kan derfor ændre, rette og tilføje brugere, emails, telefonnumre, priser etc. Fremadrettet kan I derfor henvende jer direkte til vores håndværkskoordinator via telefon eller email, for evt. rettelser.

Ved systemmæssige fejl skal Scalepoint Support fortsat kontaktes enten via telefon eller email.

Scalepoint telefon:
+45 88 81 80 03

Scalepoint e-mail:
support.ecb@scalepoint.com


Vi glæder os til samarbejdet med GF Netværket

GF er nu på med en fælles oplysnings- og partnerside, hvor vi vil opslå nyheder og vigtige informationer om vejrliget samt belastningen i de forskellige dele af landet.

Vi glæder os til samarbejdet med jer, til glæde for vores kunder.