SJÆLLANDPrimært Sjælland

Reparationer via klatring

Blikob VVS
De klare opgaverne uden lift og er typisk langt billigere end at leje en lift. De filmer imens de udfører arbejdet, og man få et videolink. Prøv evt. at søg på Youtube efter Stephan Rambow.

Erhvervsklatring Bygninger

RebTeknikeren
Vores arbejdsmetode sparer vores kunder for udgiften til stillads, lift eller kran, hvilket typisk udgør 40% af et tilbud på jeres ejendom. ​

Dygtig fliseløsner og Murermes

Murermester Søren Johansens Eftf.
Murermester Kenneth Hansen; Vi kan nu tilbyde en service, der kan spare dig for mange timers arbejde. Med fliseløfteren fjerner vi nemt eksisterende fliser, ved f.eks. udskiftning eller når der er brug for at komme ned til rør i gulvet. Flisen der løftes af kan genbruges.

Solcelle konsulenten

Solcellekonsulenten
DU ER I TRYGGE HÆNDER Hos SOLCELLEKONSULENTEN ApS er du i trygge hænder, hvis du overvejer at investere i solcellesystemer. Vi har mange års erfaring og er vant til at navigere i forskellige brancher. Derfor er vi også helt trygge ved at være din samarbejdspartner, når du søger sparring og hjælp til at få den mest optimale løsning. Gennem Teknologisk Instituts KSO-ordning er vi godkendt som solcelleinstallatør. SOLCELLEKONSULENTEN er af den tyske kvalitetsproducent ALEO SOLAR, som er en af de førende producenter i Europa, blevet udvalgt som distributør i Skandinavien. Hovedsæde i Risskov.