HELE LANDETHele landet

Fremstilling af specialtegl

Falkenløwe
Falkenløwe har salg og administration i Sønderborg. Falkenløwe har specialiseret sig i teglprodukter til renovering af historiske og fredede bygninger, samt eksklusivt nybyggeri. Produkterne brændes i Danmarks eneste originale kulfyrede ringovn (opført år 1899), som stadig producerer klassiske teglprodukter uden kemiske tilsætningsstoffer. I 50 år har Falkenløwe også leveret klinker til fortove, parkarealer m.m. til danske byer.

Genbrugs mursten

Gamle mursten
Gamle Mursten sørger hver dag for, at mursten fra nedrivninger ikke downcycles og knuses, men derimod upcycles og genbruges som et værdifuldt byggemateriale, der bringer både rustik æstetik og historie til nye danske byggerier. Siden 2003 har Gamle Mursten renset mursten til genbrug, fordi det er imod al sund fornuft at lade være. Hver genbrugt mursten sparer nemlig miljøet for 0,5 kg CO2.

Teglprodukter tag, mur, vægge

Tegulaz
De fleste typer tegl kan reproduceres - form og figursten - gulvtegl - tagsten - Alle med eller uden glasering. Det eneste vi behøver er en original tegl, så kan vi genskabe de fleste typer af udgåede og gamle tegl produkter. Kontakt os for flere oplysninger.

Solceller

Solcellekonsulenten
De er leverandør og tekniker i alle solcelle anlæg. Landsdækkende virksomhed.

Remajering

Remaljerings Selskabet
Vi udfører bl.a. reparationer på: ​ ◦Badekar ◦Fliser/ klinker ◦Gulvafløb ◦Sanitet ◦Vinduer og døre ◦Bordplader og gulve ◦Og meget meget mere...Ring til os idag, så vi sammen kan finde en løsning på dit problem.

Tolerancer i byggeriet

Se og søg dem lige her
Hvor går grænsen? Murer-, tømrer-, gulv-, og malerarbejder.Mejlshede Låse-& Sikringscenter a/s

Låseeksperten
Mejlshede Gruppen består af selskaberne Mejlshede Låse/Nøgler, Sesam Låse- og Sikringscenter, DS Låseservice og DAPI – Dansk Pengeskabsindustri. De kan vurdere om f.eks. en lås er blevet dirket op mv.